Anlık Bildirim

Cooler Master, RGB aydınlatmalı fare matı duyurdu

RGB aydınlatmalı bilgisayar sistemlerinden hoşlananlar ve fare matını da buna uygun satın almak isteyenler için Cooler Master RGB Hard Gaming Mouse Pad satışa sunuldu.

Bilgisayar bileşenleri alanında dünya lideri firmalardan Cooler Master, profesyonel ve espor oyuncularına yönelik olarak RGB aydınlatmaya sahip yeni bir fare matı duyurdu.

Cooler Master RGB Hard Gaming Mouse Pad neler sunuyor?

Cooler Master RGB Hard Gaming Mouse Pad adını taşıyan ürün alüminyum üzerine desenli ve sürtünmeyi azaltan bir kaplamaya sahip. En iyi performans için tasarlanan mat, farelerin hassasiyetini arttırmayı amaçlıyor.

808gr ağırlığa sahip olan matın yüzey ölçüsü 350 x 264mm şeklinde. Kalınlık ise 2mm civarında. Alt kısımda büyük kauçuk padler ile matın sabit durması sağlanmış.

RGB LED aydınlatması olduğu için enerji ihtiyacı 1.6 metrelik USB kablosu üzerinden karşılanıyor. Aydınlatma 9 adet farklı tasarımlarda ön ayar içeriyor. Firma kişiselleştirme açısından bu ayarların yeterli olacağını belirtiyor. Ürün Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion gibi standartlarla uyumlu değil. 2 yıl garanti sunan mat 30$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

 
Cooler Master, RGB aydınlatmalı fare matı duyurdu
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim