Anlık Bildirim

Cooler Master dünyanın ilk analog tuş takımını duyurdu

Dünyanın ilk analog tuş takımı Cooler Master’dan geldi. Oyunculara ve içerik üreticilere hassas bir kontrol sunacak olan Cooler Master CoolPad özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Bilgisayar bileşenleri ve çevre birimleri ile yakından tanıdığımız Cooler Master farklı bir projeye imza atıyor. Firma dünyanın ilk analog tuş takımı olarak geliştirdiği ControlPad ürünü Kickstarter üzerinden bağış toplayacak.

Cooler Master CoolPad özellikleri ve fiyatı

Cooler Master dağıtım ve tedarik ağı olarak en önemli firmalardan birisi olmasına rağmen Kickstarter gibi kitle fonlama platformuna yönelmesi ilginç olmuş. Muhtemelen cihaza gelecek ilgiyi görmek istiyorlar.

CoolPad ürünü Aimpad analog tuş teknolojisini kullanan ilk takım olacak. Aimpad teknolojisi daha çok oyuncular ve profesyonel içerik üreticileri için geliştirildi. Dijital girişlerde analog kontrol sağlamak için geliştirilen teknoloji direksiyon veya oyun kontrolcülerinde gördüğümüz hassasiyeti getiriyor.

Aimpad teknolojisi hız kontrolü, dönüşler, havalanma, kavisler çizme gibi pek çok fonksiyonu tuş basış mesafesine göre ayarlamanızı sağlıyor. Video veya müzik içeriklerinde de bu tuşlar farklı fonksiyonlar için atanabiliyor. 24 adet Cherry MX Red veya Gateron Red tuşlar programlanabilir durumda. İki adet hassas tekerlek ile desteklenen takım RGB arka aydınlatmalı.

Pek çok oyundan PhotoShop, Illustrator, Premiere Pro, Final Cut gibi yazılımlara kadar CoolPad desteği sağlanmış. Proje tamamlanmak üzere ve 75$ bağış karşılığında Mayıs ayında dağıtıma başlayacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim