Anlık Bildirim

Cooler Master’dan oyunculara yönelik üst seviye klavye

Cherry MX tuşlar, alüminyum alt plaka, özel manyetik bileklik kısmı gibi özelliklere sahip olan üst seviye oyuncu klavyesi Cooler Master MasterKeys MK750 tanıtıldı.

Uzun bir süre daralma yaşaması beklenmeyen oyuncu donanımları pazarında üreticilerin yatırımları devam ediyor. Cooler Master oyunculara yönelik olarak üst seviye segmentte yeni bir klavye duyurdu.

Cooler Master MasterKeys MK750 neler sunuyor?

Cooler Master MasterKeys MK750 mekanik oyuncu klavyesi dayanıklılık ve akıcı tecrübe adına Cherry MX tuşlarını kullanıyor. Anodize edilmiş alüminyum bir gövde üzerine entegre edilen tuşların yanında 9 adet çiftli pembe PBT tuş kaplaması mevcut.

Klavye tam RGB arka aydınlatmaya sahip. Özel yazılımı ile oyuncular RGB aydınlatmasını kontrol ederek daha yoğun tecrübe yaşama imkanına sahip oluyor. USB Tip-C kablosu çıkarılabilir yapıda. Ayrıca alt kısımda bileğin konforu için eklenmiş deri kaplama manyetik kısım da ayrılabilir yapıda.

Cooler Master MasterKeys MK750 mekanik oyuncu klavyesi daha çok maliyeti düşünmeyen oyunculara hitap ediyor. Satışa başlayan klavyenin fiyatı 160 Avro olarak belirlenmiş. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim