Anlık Bildirim

Creative, USB üzerinden çalışabilen Sound Blaster Omni Surround 5.1 isimli harici ses kartını duyurdu


Ses kartı, kulaklık ve hoparlör gibi işitsel donanımların öncü üreticilerinden Creative, kalitesi ses isteyen kullanıcılara özel olarak hazırladığı Sound Blaster Omni Surround 5.1 harici ses kartını resmi olarak duyurdu.
Tasarımsal olarak şık bir çizgide hazırlanan ve Windows ya da Mac OSX işletim sistemine sahip bilgisayar sistemleriyle USB üzerinden iletişim kurabilen Creative Sound Blaster Omni Surround 5.1 kanal harici ses kartı, firmanın SBX Pro Studio isimli teknolojisi ile bağlanan ekipmanlar ile elde edilen ses kalitesinde ve gücünde ciddi oranda artış sağlayabiliyor. Firmanın CrystalVoice teknolojisi ve dahili mikrofon desteğiyle de evinden canlı yayın yapan ya da oyunlar içerisinde sesli görüşme yapan kişilere kaliteli bir ses kayıt imkanı tanıyabilen kart, ayrıca üzerinde 600 ohm kulaklık amplifikatörü barındırıyor. Kurulum sürecinin oldukça kolay olduğu belirtilen ve özel kontrol yazılımıyla her türlü ince ayarın rahatlıkla yapılabildiği Creative Sound Blaster Omni Surround 5.1, üzerinde birçok farklı bağlantı portunu da taşıyor. 

Gövdesinde yer alan özel tekerlek ile ses kontrolüne izin Creative Sound Blaster Omni Surround 5.1 harici ses çözümü, 86$ fiyat etiketiyle Ekim ayında satışa çıkıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9565 kez okundu.
21 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Ses Kartı, usb
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim