Anlık Bildirim

Dünyanın en gelişmiş FPS oyun faresi: Razer Basilisk

Razer oyuncular için ürettiği mouse'u IFA fuarında tanıttı. Razer'ın Basilisk adını verdiği mouse dünyanın en gelişmiş FPS mouse'u olmaya aday. Detaylar haberimizde...
Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenen IFA fuarında şimdiye kadar birçok cihaz tanıtıldı. Bugün ise IFA'nın önemli bir konuğu var: Razer Basilisk. 

Peki Razer Basilisk Bizlere Neler Sunuyor?

Razer, Basilisk'in özelleştirilebilir olduğunu söylüyor ve "Bu mouse'u, her oyunun belirli FPS stilinden son bir ons performansını ayarlamak için tasarlanmış bir fare" diye tanımlıyor.
Basilisk mosuse'da, Lancehead Turnuva Sürümü ve Death Adder Elite farelerinde bulunan 16.000 DPI optik sensörü kullanılıyor. Razer yeni mouse'unun 50 milyon tıklanma ömrüne sahip olduğunu belirtti. Aynı zamanda bu mouse'da mekanik fare anahtarlarını ve değişken dirençli kaydırma tekerleğini kullanarak sekiz adet özelleştirilebilir düğme de bulunmakta. Razer Basilisk, aydınlatma donanımlı ürünlerin bulunduğu Chroma ailesinin bir parçası olan bu mouse'un kaydırma tekerleğindeki RGB LED'leri ve avuç içi dinlenme alanındaki Razer simgesi dikkatlerden kaçmıyor. Tüm programlanabilir düğmeler ve LED'ler Razer'ın Synapse 3 Yazılımı tarafından kontrol edilebiliyor. Uygulamadan kişiselleştirilmiş ayarlar farenin kendi hafızasında veya Razer sunucularında saklanabiliyor. 
Basilisk'i rakiplerinden ayıran en önemli özelliği DPI ayarlarının yapılmasını sağlayan sol taraftaki üç küçük çıkarılabilir düğmeye sahip olması. Çıkarılabilir olan bu düğmeler sayesinde FPS oyunlarında, hızlı tepki ve yüksek DPI gerektiren durumlarda mouse kolaylıkla ayarlanabiliyor. 
Dünyanın en gelişmiş FPS oyun faresi: Razer Basilisk
 
Razer farklı el boyutlarına rahat bir tutuş olanağı sağlamak için iki farklı boyut seçeneği sunuyor. DPI düğmelerini kullanmak istemeyen kullanıcılar için çıkarılabilir olan bu düğmelerin kazara kullanılmasını önlemek için birlikte verilen kauçuk başparmak kapağı üzerine yerleştirilebiliyor. Mouse'un bütün özelleştirmelerinin Synapse yazılımından yapabileceğinizi de hatırlatalım. 
Son olarak Razer Basilisk'in Eylül ayında 69.99 dolara satışa sunulacağını söyleyelim ve mouse'un görüntülerine galerimizden ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7932 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Razer, oyuncu faresi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim