Anlık Bildirim

HP Z 3D ile herkes 3 boyutlu tarama yapabilecek

HP’nin Sprout serisinde yer alan yenilikçi 3 boyutlu tarama kamerası artık bütün bilgisayar sistemleri için bağımsız bir aksesuar olarak satışa sunuluyor. Detaylar haberimizde.

HP’nin ilk kez hepsi-bir-arada bilgisayar serisi Sprout ile birlikte sunduğu yenilikçi 3 boyutlu tarama kamerası artık bağımsız bir ürün haline dönüştü ve CES 2018 fuarında HP Z 3D olarak karşımıza çıktı.

Gerçekçi 3 boyutlu tarama

Dönemin en önemli yenilikleri arasında gösterilen 3 boyutlu tarama kamerası, daha çok profesyonellere ve sanal gerçeklik sanatçılarına hitap ediyor. Sensörün kapladığı alanın içerisine getirdiğiniz her türlü nesneyi 3 boyutlu olarak tarayarak bilgisayara atabiliyorsunuz. Kamera ayrıca 2 boyutlu dokümanları tarıyor ve web kamerası olarak da kullanılabiliyor.

Elbette HP bazı özellikleri sadece Sprout bilgisayar serisine özel bırakmış. Örneğin kamera arayüzü yüzeye yansıtamıyor veya yansıdığı yüzeydeki çoklu dokunmatik hareketleri algılayamıyor. Bunlar sadece Sprout serisi ile yapılabiliyor.

Monitörün üst kısmına tutturduğunuz kamerayı daha sonra USB üzerinden sisteme bağlıyor ve uyumlu uygulamalar ile taradığınız nesneler üzerinde düzenlemeler yapabiliyorsunuz. Z 3D Camera aksesuarı önümüzdeki aylarda satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim