Anlık Bildirim

Lexar’dan dayanıklılık odaklı flash bellekler

Sürekli zorlu dış ortam koşullarında verilerinizi taşımak zorunda kalıyorsanız Lexar’ın yeni JumpDrive Tough flash bellekleri bu ihtiyacınızı karşılayacak şekilde geliştirildi.

Depolama çözümleri sektörünün tanıdık isimlerinden Lexar, zorlu dış ortam şartlarına dayanıklı ve yüksek performanslı yeni flash bellek serisini duyurdu. Seri güvenlik tarafıyla da ön plana çıkıyor.

Dayanıklılık odaklı

Lexar JumpDrive Tough adındaki yeni bellek serisi 50 kilograma kadar baskılara, -25 ve 150 derece arasındaki sıcaklıklara, 30 metreye kadar su altında kalmaya dayanıklı olarak geliştirilmiş. Ayrıca EncryptStick Lite güvenlik yazılımı ve 256-bit AES şifrelemeleri ile iç tarafta da koruma sunuyor.

USB 3.1 bağlantısını kullanan bellek serisi yazma hızlarında 60MB/s, okuma hızlarında da 150MB/s seviyesine ulaşıyor. Seride 32GB, 64GB ve 128GB kapasite seçenekleri yer alıyor.

Fiyat olarak baktığımızda ise 32GB kapasite için 20$, 64GB kapasite için 35$, 128GB kapasite için 60$ seviyeleri belirlenmiş. Tüm bellekler Lexar’ın yoğun kalite testlerine tabi tutuluyor ve 3 yıl garanti ile geliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim