Anlık Bildirim

Logitech’den çok hızlı ve uzun ömürlü oyuncu faresi

Üst seviye oyuncu farelerine bir servet ödemek istemeyen ancak performanstan da taviz vermeyi sevmeyen oyuncular için Logitech önemli bir alternatif ile geliyor.

Üst seviye oyuncu farelerinin artık 150$ sınırına yaklaştığı günümüzde fiyat-performans ürünlerinin önemi artmış durumda. Fareye servet ödemek istemeyen oyuncuları hedefleyen fiyat-performans ürünlerinde Logitech de katkı yapıyor.

Hız ve verimlilik
 

Firmanın yeni G603 Lightspeed oyuncu faresi uygun bir fiyata çok hassas bir tarama ve oldukça da uzun kullanım süresi sunmayı amaçlıyor. Bu nedenle firma önemli teknolojilerini yeni oyuncu faresine entegre etmiş.

Logitech G603 Lightspeed modelinde firmanın yeni yüksek verimlilik odaklı HERO sensörünün kullanıldığını görüyoruz. Sensör 12000 DPI hassasiyete sahipken saniyede 400 inçe kadar tarama yapabiliyor ve 40G hızlanma oranına sahip. Firma HERO sensörün benzerlerine göre çok daha az enerji tükettiğini ve farenin iki AA pille 500 saate kadar kullanım ömrü sunduğunu ifade ediyor.

Diğer bir yenilik ise kablosuz bağlantı teknolojisinde. Lightspeed kablosuz bağlantı teknolojisi farenin iç mimarisini optimize ederek en güçlü çakışmasız kanalı kullanmasını sağlıyor. Böylece gecikmeyi 1ms seviyesine kadar indiriyor ve sinyali güçlendiriyor.

Fare üzerindeki 6 tuş da programlanabiliyor. Bluetooth ve Lightspeed ile fare, iki farklı bilgisayara bağlanabiliyor. Logitech G603 Lightspeed için belirlenen fiyat 70$ seviyesinde. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4331 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Logitech, logitech g603 lightspeed ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim