Anlık Bildirim

Microsoft’tan 8 mikrofonlu Surface kablosuz kulaklık

Üst seviye kablosuz kulaklık segmentine Microsoft Surface dokunuşu geldi. Surface kablosuz kulaklıklar 13 seviye gürültü engelleme ve Cortana entegrasyonu ile geliyor.

Yıllardır bilgisayar sistemleri alanında gördüğümüz Microsoft Surface markası artık kulaklık sektörüne de giriyor. Büyüyen kablosuz kulaklık trendinden Microsoft da en iyi şekilde yararlanma niyetinde.

Microsoft Surface kulaklık özellikleri ve fiyatı

Microsoft Surface kablosuz kulaklık modeli herhangi bir Bluetooth cihazı ile uyumlu çalışıyor. Böylece Android, iOS, macOS ve Windows cihazlarınızla eşleştirerek müzik dinleyebiliyorsunuz. Ayrıca Cortana entegreli olduğu için hızlı bir şekilde sesli komut verebiliyorsunuz.

40mm sürücüleri olan kablosuz kulaklık en iyi ses deneyimi vadediyor. Ayrıca 4 adet yön belirleyerek sesi algılayan ve 4 adet de gürültü engelleyen toplamda 8 adet mikrofon var. Firma gürültü engelleme konusunda 13 seviyeye sahip olduğunu belirtiyor.

Kulaklığın dış kısımları kontrol çemberine sahip. Çember üzerine Cortana asistanını çağırabiliyor veya çevirerek sesi ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca kulaklığı çıkardığınızda müzik otomatik olarak duruyor. Microsoft Surface kablosuz kulaklık modeli 350$ fiyat etiketi ile piyasaya çıkacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim