Anlık Bildirim

Razer, çevre birimlerinin garanti süresini 2 yıla çıkardı

Razer'ın CEO'su Min-Liang Tan, garanti politikalarını güncellediklerini açıkladı. 1 Ekim itibariyle satın alınan tüm Razer marka mouse, kulaklık, klavye ve ses ürünleri 2 yıl garantiye sahip olacak.
Oyunculara yönelik bazı aksesuarlar oldukça pahalı fiyat etiketi taşıyor. Dolayısı ile bu tür ürünlerin garanti süresi son derece önemli. Zira bozulması durumunda tamir ettirmek veya yenisini almak için kimse kolay kolay cebinden para çıksın istemez. Bununla birlikte Razer ürünlerini tercih alanlar şirketin garanti politikalarını güncellediğini öğrenmekten mutluluk duyacaklar.
Razer CEO'su Min-Liang Tan, Facebook sayfası aracılığı ile paylaştığı bir gönderide, Razer'ın yeni garanti politikaları kapsamında bazı ürünlerin artık 2 yıllık garantiye sahip olacağını açıkladı. Deneyimli yönetici bugünden itibaren tüm mouse, kulaklık, klavye ve ses ürünlerinin dünya genelinde 2 yıl garanti kapsamında olacağını söyledi.

1 Ekim 2018 itibariyle geçerli

Garanti politikasında yapılan bu güncelleme aynı zamanda 1 Ekim 2018 tarihi itibariyle satın alınan ürünleri de kapsayacak. Razer'ın şu an piyasada bulunan ürünlerinin kutularında veya kullanım kılavuzlarında garanti süresinin sadece 1 yıl olduğu yazabilir. Bu artık geçerliliğini yitirdi. 1 Ekim'den sonra bir Razer çevre birimi satın aldıysanız ve elinizde bunu kanıtlayabilecek bir faturanız varsa 2 yıllık garanti süresi sizin ürününüz için de geçerli olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim