Anlık Bildirim

Razer’dan oyuncular için 3 yeni ürün

Eskiyen oyuncu ekipmanlarınızı değiştirmeyi düşünüyorsanız Razer’ın yeni setine bir göz atın. Razer Kraken Tournament Edition, BlackWidow Elite ve Mamba Wireless takmınızı tamamlayacak.

Oyuncu donanımları pazarında sürekli yükselen bir ivme gösteren Razer, IFA 2018 fuarını da boş geçmedi. Razer Kraken Tournament Edition, BlackWidow Elite ve Mamba Wireless yeni ürünler oldu.

Razer Kraken Tournament Edition

Razer Kraken Tournament Edition kulaklık modeli THX Spatial Audio ile sesin geldiği yönü belirlemenizi sağlıyor. Bu teknolojiyi kullanan ilk kulaklık Razer Kraken Tournament Edition oldu.

Uzun kullanım için kulaklık kapaklarında soğutucu jel tercih edilmiş. 50mm sürücüler en iyi ses kalitesi için optimize edilmiş. 3.5mm kulaklık girişinin yanında USB kontrolcü de oyuncuya tam bir yönetim sunuyor. Razer Kraken Tournament Edition 100$ fiyat etiketine sahip.

Razer BlackWidow Elite

Razer BlackWidow Elite firmanın mekanik tuşlarını kullanıyor ve 80 milyon basış ömrü sunuyor. Sağ üst kısımdaki dijital tekere farklı fonksiyonlar atanabiliyor. Synapse 3 yazılımı ile her tuşa bir makro verebiliyorsunuz.

USB 2.0 uyumlu klavye ses aktarım özelliğine de sahip. Klavyede hem dahili hem de bulut depolama mevcut. Böylece 5 adet profilinizi kaydederek her yerde kullanabiliyorsunuz. Bu sistem BlackWidow serisinde ilk. Razer Chroma ile dilediğiniz gibi aydınlatabildiğiniz klavyenin fiyatı 170$ olarak belirlenmiş.

Razer Mamba Wireless

Razer Mamba Wireless firmanın 5G optik sensörünü kullanıyor ve 16000 DPI hassasiyet seviyesine sahip. Çözünürlük doğruluk oranı yüzde 99.4 olarak belirlenirken mümkün olan en iyi kablosuz bağlantıyı sağlayan bir frekans teknolojisi de kullanılmış.

Tek şarjda 50 saate kadar kullanılabilen fare 50 milyon basış ömrüne sahip tuşlar barındırıyor. Farenin 7 tuşu programlanabilir iken yine klavye gibi melez depolama alanına sahip. Fiyatı 100$ olarak açıklandı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim