Anlık Bildirim

Razer’den en uzun kullanım süresine sahip fare

Fare ürünlerinde uzun kullanım süreleri sizin için önemliyse Razer Atheris dünya rekoru kıracak bir değer ile geliyor. Fare pil değiştirmeden tam 350 saat kullanılabiliyor.

Oyuncuların vazgeçemediği çevre birimlerinden birisi olan farelerde tarama hızları yanında uzun kullanım süresi de büyük önem taşıyor. Batarya zayıflığı nedeniyle gecikme yaşayan veya oyuncuya sürekli pil değiştirme zahmeti veren fareler rahatsızlık oluşturuyor. Razer bu konuda en iyisini geliştirdiği iddiasında.

En uzun kullanım süresi

Razer Atheris adındaki yeni fare dünyanın en uzun kullanım süresi sunan faresi olarak lanse edildi. 2 adet AA pil ile farenin 350 saatten fazla kullanım süresi sunduğu ifade ediliyor. Elbette bu süreler Bluetooth LE ile kullanıldığında geçerli.

Fare içerisine saklanan adaptör ile 2.4GHz WiFi ağını kullanırsanız bu süre kısalıyor ancak oyuncular da bunu tercih edecektir zira firmanın Adaptif Frekans Teknolojisi ile 4GHz frekansında gecikmesiz bağlantı sağlanıyor.

Ergonomik bir tasarıma sahip olan Razer Atheris, 7200 DPI optik sensör ile 220IPS / 30G değerlerine ulaşabiliyor. Özellikle çoklu yüksek çözünürlüklü monitörler arasında gezinirken bu değerler önemli katkı yapıyor.

Farenin tekerleği titreşimli geri bildirim yapıyor. Sağ ve sol tuşlar, üstte bir tuş ve yanda iki tuş toplamda 5 tuş programlanabiliyor. Firma en iyi tepkiyi verdikleri için Hyperesponse adını takmış. Sadece 66 gram olan Razer Atheris 50$ fiyat etiketi ile yıl sonunda piyasaya çıkacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim