Anlık Bildirim

Sandisk'ten iOS cihazlar için yeni nesil iXpand flaş sürücüler

Dünyanın en büyük flaş bellek üreticilerinden biri olan SanDisk, iOS tabanlı cihazların depolama kapasitesini yükseltebilen Lightning konnektöre sahip yeni nesil iXpand sürücülerini satışa sundu.
Hepimiz iPhone'ların genişletilebilir depolama sunmadığını biliyoruz ancak SanDisk'in yenilenmiş iXpand Flash Drive modelleri iPhone'unuzun depolama alanının kolayca yükseltebilmenizi sağlıyor. Flaş sürücü üzerinde esnek ve katlanabilir bir Lightning konnektörü var. Ürün, geribildirimlerle tamamen yeniden tasarlanmış SanDisk iXpand Drive uygulaması ile kullanıldığında, iPhone'la çekilen video ve resimler varsayılan olarak iXpand üzerine kaydedilebiliyor.
SanDisk ayrıca PC'nize fotoğraf, video veya müzik aktarmak için sürücüye bir USB 3.0 konnektörü dahil etmiş durumda. Ayrıca SanDisk iXpand Flash Drive üzerinde normalde iPhone'da yapamayacağınız dosya silme / kes / kopyala / yapıştır gibi işlemleri de yapabiliyorsunuz. Medya dosyalarına SanDisk'in yerleşik şifreleme yazılımı aracılığıyla parola koruması koymanız da mümkün.
SanDisk yeni iXpand flaş sürücülerini 16GB (49.99 dolar), 32GB (69.99 dolar), 64GB (89.99 dolar) ve 128GB (129.99 dolar) fiyat etiketleriye satışa sunmuş durumda. Bellekler Lightning porta sahip hemen hemen tüm iOS cihazlarla uyumlu durumda. Yani iPad mini'nin tüm jenerasyonları, iPad Air ve Air 2, iPhone 5 ve üzeri ve 5. nesil iPod'larda kullanılabilliyor.. Lightning bağlantı noktasına sahip Apple cihaz kullanıcıları BestBuy, Amazon ve SanDisk'in kendi web sitesi üzerinden yeni iXpand Flash Drive modellerini satın alabilirler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim