Anlık Bildirim

Sennheiser’dan üst seviye kablosuz kulaklık

Hızla büyüyen kablosuz kulaklık segmentine yatırımlar sürüyor. Sennheiser üst seviye kablosuz kulaklığı Momentum True Wireless’ı duyurdu. Momentum True Wireless özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Teknoloji dünyasında kablosuz kulaklık segmentinin hızlı bir büyüme içerisine girdiği uzmanlar tarafından dile getiriliyor. Üreticilerin de bu alana yatırımları devam ediyor. Sennheiser fuarda üst seviye kablosuz kulaklığını duyurdu.

Momentum True Wireless özellikleri ve fiyatı

Momentum True Wireless olarak adlandırılan kulaklık modeli 7mm dinamik sürücüler ile yüksek ses kalitesine ulaşıyor. İki adet mikrofon sesin geldiği yönü algılayarak gürültüyü azaltıyor. Transparent Hearing teknolojisi ise müzik keyfiniz bozulmadan dış sesleri duymanızı sağlıyor.

Kulaklıklar tek şarj ile 4 saate kadar kullanılabiliyor. Ayrıca özel kılıfındaki batarya 8 saatlik şarj süresine sahip. Kılıf USB Tip-C ile hem kendisini hem de kulaklıkları şarj ediyor.

Metalik tasarıma sahip olan kulaklıkların şarj pinleri altın kaplama. Ayrıca manyetik yapısı ile şarj istasyonuna sıkıca yapışıyor. Su sıçramalarına dayanıklı olan Sennheiser Momentum True Wireless modeli 300$ fiyat etiketi ile Kasım ayında satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim