Anlık Bildirim

Türk girişimcilerin de olduğu ekibin mikrofon projesi Indiegogo’da fonlandı

Kayıtlarınız için profesyonel seviyede bir mikrofon arıyorsanız Thronmax girişiminin MDrill yayıncı mikrofonları Indiegogo üzerinden kapınıza kadar getirilecek.

Türk mühendislerin de olduğu Hong Kong tabanlı Thronmax girişimi, gerçek kalitede ses kaydı yapabildiği iddiasıyla Indiegogo üzerinde destek aradıkları MDrill yayıncı mikrofonu daha ilk gününde istediği bağışı elde etti.

MDrill One özellikleri ve fiyatı

MDrill One’in pazardaki diğer mikrofonlardan ayıran en önemli özelliği, benzersiz ızgara tasarımında barındırdığı patentli VERTIGAIN teknolojisi. Tamamen Thronmax ARGE ekibinin eseri olan bu teknoloji ile ses dalgaları daha homojen bir yapıda toplanıyor ve sesin daha temiz ve yalın bir şekilde kaydedilmesine destek oluyor.

MDrill One kullanıcılarına 5 farklı kayıt modu sunuyor. Bu sayede kullanıcılar tek bir mikrofon ile farklı kullanım senaryolarında bile ayni kalitede sonuç alabiliyor. Bu kayıt modları tek kullanıcı (cardioid), stereo, cift yönlü kullanıcı (bi-directional), 360 derece (omni-directional) ve ses yalıtım özelliği aktif (noise reduction) modlarından oluşuyor.

Mikrofonun bir diğer öne çıkan özelliği ise güncel USB-C bağlantısı ile hem çift yönlü kullanım sağlaması hem de herhangi bir takılma veya senkronizasyon problemine yol açmadan kayıt yapılabilmesi. Ayrıca akıllı hafıza özelliği ile mikrofonunuzu hangi kayıt modunda ve ses ayarında bıraktıysanız, tekrar başlattığınızda o noktadan devam etmesine olanak sağlıyor.

Mikrofonun alt tarafında her türlü mikrofon aksesuarına kolayca bağlanabilmesi için gerekli evrensel bir vida yuvası bulunuyor. Bu sayede kullanıcıların MDrill One mikrofonu evlerindeki mevcut aksesuarlarıyla hiçbir sorun yaşamadan kullanabilmelerine imkân sağlıyor.

 
Türk girişimcilerin de olduğu ekibin mikrofon projesi Indiegogo’da fonlandı

MDrill Zero özellikleri ve fiyatı 

MDrill One’ın yanı sıra aynı ürün ailesinden olan MDrill Zero ile de pazara çıkma hedefinde. MDrill Zero boyutları bakımından MDrill One’dan daha küçük ve en yaygın kayıt modu olan tek kullanıcı (cardioid) ve 360 derece (omni-directional) modlarını kullanıcılarına sunuyor. Ses kaydında yeni bir deneyim yaşamak isteyen kullanıcılar, hem MDrill Zero hem de MDrill One ürünlerini Indiegogo platformunda ön sipariş seçeneğiyle alabiliyor.

ThroneMax yöneticisi Hasan Turgut ülkemizden sipariş verecekler için kapıya kadar teslimat imkânı sunan özel bir sistem hazırladıklarını belirtiyor. İlgili linklerden girdiğinizde Secret Perk kısmından sipariş vermeniz gerekiyor. MDrill One mikrofonu 129$ fiyat etiketine sahip. MDrill Zero ise 89$ seviyesinde. Piyasa fiyatı yaklaşık 2 katı olacak. Dağıtımlar Temmuz ayında.



MDrill One Mikrofon özel link: 

MDrill Zero Mikrofon özel link: 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim