Anlık Bildirim

Vortx ile oyunun havasını hissedin

Oyunlarda bulunduğunuz sahnenin havasını da solumak istiyorsanız Vortx imdadınıza yetişiyor. Duruma göre soğuk veya sıcak hava üfleyerek atmosferi hissettiriyor.

Bugün bir video oyununun kalitesi kadar sizi oyunun içerisine sokan çevre birimleri de büyük önem taşıyor. Sanal gerçeklik gözlükleri, oyuna göre değişen aydınlatmalar bunlar arasında. Whirlwind FX  firması ise işe havayla başlamış.

Vortx özellikleri

Vortx adıyla geliştirilen cihaz temel olarak bir hoparlöre benziyor ancak tek bir görevi var. Oyunculara soğuk veya sıcak hava üflemek. Oyun mekanlarındaki hava şartlarına göre oyuncular bunu hissetme şansına sahip olacak.

Vortx herhangi bir yazılım geliştirme aracı ile gelmiyor yani uyumlu oyunlar listesi söz konusu değil. Environment Experience adındaki yapay zeka algoritması ekranda geçen sahneleri algılıyor ve sıcak veya soğuk havaya karar veriyor.

Vortx standart oyunların yanı sıra sanal gerçeklik oyunlarında da ortam tecrübesini yoğunlaştırma özelliğine sahip. Bu bakımdan kendisine önemli fırsatlar yaratabilir. Ürün 120$ fiyat etiketi ile ön siparişe açıldı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim