Anlık Bildirim

Xiaomi kablosuz şarj özelliği sunan mouse pad çıkardı

Çinli teknoloji devi Xiaomi, oyuncuları hedefleyen Mi Mouse Pad ile birlikte kablosuz şarj desteği ve RGB aydınlatma efektlerine sahip Mi Smart Mouse Pad ürünlerini satışa sundu.
Xiaomi geçtiğimiz günlerde bir sanal gerçeklik (VR) başlığı ve oyuncu telefonu çıkararak oyun odaklı ürün yelpazesini zenginleştirdi. Şirket şimdi ise Mi Mouse Pad ve Mi Smart Mouse Pad olarak adlandırılan iki yeni mouse pad tanıttı.
Xiaomi Mi Mouse Pad oyuncuları hedeflerken Mi Smart Mouse Pad, kablosuz şarj desteği ve RGB aydınlatma efektleri gibi çok daha fazla özellik sunuyor. Akıllı mouse pad Qi Kablosuz Şarj modülüne sahip. Yani bu sayede uyumlu mouse ve akıllı telefonları şarj edebiliyor.
Şirket, mouse pad'in şarj verimliliğinin yüzde 75 olduğunu söyledi. Bununla birlikte üzerindeki cihaz tamamen şarj olduğunda, şarj işlemini sonlandırabilen sıcaklık kontrol teknolojisine sahip olduğunu belirtelim.
Ayrıca şarj alanına yerleştirilen cihazın şarj edilebilir bir cihaz olup olmadığını belirleyebilen yerleşik bir çipi var. Xiaomi, Mi Smart Mouse Pad'in Qi kablosuz şarj standardını destekleyen Xiaomi Mi Mix 2S modelini şarj edebileceğini söylüyor.

Mouse hızını arttıran yüzey kaplaması

Oyun amaçlı tasarlanan Xiaomi Mi Mouse Pad, sensör performansının yanı sıra mouse hızını da arttıran bir yüzey kaplamasıyla birlikte geliyor. Ayrıca kullanıldığı sırada yerinden oynamasını engelleyen vakumlu bir tasarıma sahip.
Her iki mouse pad de satışa sunulmuş durumda. Mi Mouse Pad, 7 dolar gibi bir fiyat etiketi taşırken daha işlevsel olan Mi Smart Mouse Pad modeli 39 dolara satın alınabiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim