Anlık Bildirim

İncehesap bilgisayar toplama sihirbazı ile istediğiniz sistemi hızlıca toplayın

Günümüz şartlarına göre standart veya oyuncu bilgisayarı toplama niyetindeyseniz İncehesap platformunun akıllı bilgisayar toplama robotu işinizi çok kolaylaştıracak.

Hazır sistemlerde aradıklarını bulamayanlar için toplama sistemler vazgeçilmez olmayı sürdürüyor. İstediği sistemi kurmak isteyenlerin en önemli yardımcısı ise bilgisayar toplama sihirbazı.

PC Toplama Sihirbazı neler sunuyor?

İncehesap platformunun geliştirdiği PC Toplama Sihirbazı, kullanıcıların sistem kurarken karşılaştığı tercih problemlerini ortadan kaldırarak, ihtiyaç duyulan en uygun bilgisayarın kolaylıkla oluşturulmasına fırsat tanıyor.

Sihirbazda yer alan işlemci ve anakartların pin uyumları ile destekledikleri altyapı teknolojilerinin senkronize olarak ilerlediği bu hassas sistemde, anakartların desteklediği RAM kapasitelerine göre RAM seçilebiliyor ve buna bağlı olarak anakart, RAM ve slot desteğine göre RAM eklenebiliyor.

Ekran kartı seçiminin yapılmasının ardından sistem robotu seçilen ekran kartına uyumlu kasa ve güç kaynakları listeleyerek uyumsuz olanları otomatik olarak devre dışı bırakıyor. Sabit disk, SSD, mSata ve CD sürücü seçildikten sonra bu kategorideki ürünlerin adet artırımları yine anakartın Sata desteğine göre ayarlanmış durumda bulunuyor.

Monitör de seçilen ekran kartının sağladığı görüntü desteğine göre listeleniyor. Bu şekilde kullanıcılar, seçtikleri ekran kartı ile monitörlerini sorunsuz olarak çalıştırabiliyor. Kasa seçimlerinde ise belirlenen anakart ve ekran kartı modellerine göre filtreleme gerçekleşiyor. Güç kaynağı olan kasalarda ekran kartı ve sistemin desteklediği minimum watt değerine göre listelenme yapılıyor. İşlemci soğutucularda da yine işlemcilere uygun soğutucular listeleniyor.

Oyunculara özel robot

İncehesap PC Toplama Sihirbazı’nda oyuncular için özel olarak geliştirilmiş “Gaming PC Toplama” seçeneği de bulunuyor. Oyuncu bilgisayarı toplamayı amaçlayan kullanıcılar için düşünülen bu seçenekle anakarttan ekran kartına, işlemciden RAM’e, klavyeden mouse’a, kulaklıktan diğer ekipmanlara kadar sadece oyuncu ürünleri listeleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim