Anlık Bildirim

Logitech'in en hafif faresi G Pro X SUPERLIGHT ülkemizde satışa sunuldu

Logitech'in 63 gramın altında ağırlığa sahip G PRO X SUPERLIGHT modeli Türkiye'de 1350 TL'ye satışa sunuldu. Tek şarjla 70 saat kesintisiz kullanım sunuyor.

Logitech'in en hafif faresi G Pro X SUPERLIGHT ülkemizde satışa sunuldu Tam Boyutta Gör

Logitech, üst seviye oyunculara yönelik kablosuz ve hafif mouse modelini Türkiye’de satışa sundu. Logitech G Pro X SUPERLIGHT, e-sporculara ve rekabetçi oyunculara hitap ediyor. 1350 TL fiyat etiketiyle dijital ve fiziksel mağazalarda müşterilerle buluşuyor. Siyah ve beyaz renk seçeneği mevcut.

Logitech G PRO X SUPERLIGHT, oyunculara yönelik geliştirilen 2.4 GHz LIGTSPEED kablosuz bağlantı özelliği ve HERO 25K sensörü ile geliyor. Logitech’in ifadesine göre sensörün tarama algoritması güncellenmiş ve bu sayede hızlanma, yumuşatma veya filtreleme olmadan tüm DPI seviyelerinde hassas kontrol sağlanıyor. Mouse, 100 DPI’dan 25600 DPI’a kadar hassasiyet oranına sahip.

Logitech'in en hafif faresi G Pro X SUPERLIGHT ülkemizde satışa sunuldu Tam Boyutta Gör

Logitech G PRO X SUPERLIGHT, yaklaşık 63 gram ağırlığa sahip. Logitech’in bugüne kadarki en hafif kablosuz oyuncu faresi olma özelliği taşıyor. G Pro Wireless modeline göre yüzde 25 daha hafif. Pil yerine hafif bir batarya kullanılarak bu seviyeye ulaşılmış. Küçük boyutlardaki bataryaya rağmen sürekli hareket halindeyken 70 saat kullanım sunuyor. Tek şarj ile günlerce kullanmak isteyenler için uygun değil. Üzerindeki Micro-USB girişinden şarj oluyor.

Logitech G PRO X SUPERLIGHT’ın Türkiye’de satışa çıkmasını değerlendiren Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Birol Sülük, “Logitech G olarak teknoloji ve tasarımdaki üstünlüğümüzü her ürünle yeniden ortaya koyuyoruz. Oyun deneyimine yeni bir boyut getiren G PRO X SUPERLIGHT Mouse e-spor oyuncularına mükemmel bir deneyim sunuyor. PRO X SUPERLIGHT, 63 gramın altındaki ağırlığıyla şimdiye kadar ürettiğimiz en hafif oyuncu mouse’u, üstelik hafif olduğu kadar da hassas ve hızlı. Böylece kullanıcılar oyun içerisinde sorun yaşamadan direkt olarak galibiyete odaklanıyor. Önümüzdeki dönemde de PRO serisine profesyoneller ile geliştiridiğimiz yeni ürünler ve teknolojiler eklemeye, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların hayatını kolaylaştırmaya hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Logitech'in en hafif faresi G Pro X SUPERLIGHT ülkemizde satışa sunuldu Tam Boyutta Gör

Logitech G PRO X SUPERLIGHT, bugün Vatan Bilgisayar'da 1352 TL’ye satışa sunuldu. Diğer sitelerde ve mağazalarda da satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14410 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Logitech, Logitech G PRO X SUPERLIGHT ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim