Anlık Bildirim

Cooler Master geri çağrılan Aero 7'leri tasarımı düzeltip Aero 7+ olarak piyasaya sürdü

Aero 7 salyangoz motor yapısıyla geleneksel fanlardan farklı ve ilgi çekici bir tasarıma sahip bir ürün. Gerçi bu farklı duruş ne yazık ki onu çok başarılı yapamadı bir de üzerine Aero 7'lerde ki ciddi motor problemi (kıvılcım çıkartma) nedeniyle geri çağrılması tuz biber ekti.

Şimdi ise Cooler Master şansını tasarımda ve tabii ki motor da bazı değişiklikler ile Aero7+ ile yeniden deniyor.

Tasarımda salyangoz motorun kullanılış sebebi normal fanlarda merkezde motorun yer alması sebebiyle bu noktada hava akışı olmaması ve bu tasarımın bunun üstesinden gelmesi.

Cooler Master geri çağrılan Aero 7'leri tasarımı düzeltip Aero 7+ olarak piyasaya sürdü

Tabii bununla başa çıkabilmek için tek yöntem bu değil; salyangoz yapı oldukça mantıklı olsa da. YS Tech'in ortada motor barındırmayan bunun yerine pervane uçlarını ve çerçeve içindeki mıknatısları kullananTip Magnetic Driving (TMD) fanı da bir başka çözüm ve şu an için Aero 7'lerden daha performanslı bir yaklaşım. 

Yeni Aero7+ zaten iddialı görünüşün aksine HSC-V62 ya da bu tarz giriş-orta seviyesi ürünlerle karşılaştırılabilecek bir ürün. Maksimum hızda ki yaklaşık 3600 devir civarı (fabrika: 3500 rpm) 20 CFM hava üfleme kapasitesi sunuyor. Ait olduğu sınıftaki rakiplerinden ürettiği ses açısından bakımından çok büyük bir fark yok. Bir kısmından daha sessiz olsa da daha az gürültü üretebilen rakipler de mevcut. Yeni Aero 7+ bir önceki versiyonundan biraz daha iyi sonuçlara imza atsa da bir önceki ile bizim kendi yaptığımız gözlemlerde o kadar başarılı bulmamıştık bu ürünü.

Cooler Master geri çağrılan Aero 7'leri tasarımı düzeltip Aero 7+ olarak piyasaya sürdü

Fiyatı 30-35$ civarı olan ürün yanında PCI boşluklarından birine takabileceğiniz hız ayarlayacı-potansiyometresi ve bakır heatsink'i ile geliyor.

İncelemeler:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim