Anlık Bildirim

Noctua AM4 soketi uyumlu yeni soğutucularını duyurdu

AMD’nin Ryzen işlemci ailesinin satışa sunulmasına gittikçe yaklaştığımız şu günlerde yeni işlemcilerle uyumlu soğutma çözümlerinin haberleri gelmeye devam ediyor.
Noctua AM4 soketi uyumlu yeni soğutucularını duyurdu
 
Avusturyalı üst seviye soğutma çözümleri üreticisi Noctua geçtiğimiz gün Ryzen işlemci ailesi için geliştirdiği 3 yeni soğutucusunu duyurdu. Modellerden NH-L9x65 SE-AM4, daha çok HTPC tarzı kompakt bilgisayarlarda ve daha düşük TDP’ye sahip işlemcilere göz kırparken NH-D15 SE AM4 çift kule tipi yapısını destekleyen çift fanıyla gürültüsüz ve yüksek overclock potansiyeline sahip sistem kurmak isteyenlere hitap ediyor. NH-U12S SE-AM4 modeli ise tek kule tipi yapısıyla soğutma performansıyla sessizlik arasında bir denge vadediyor.

SecuFirm2

Bununla birlikte her üç soğutucu da en iyi uyumluluk, işlemci yüzeyine tam temas ve kolay kurulum için Noctua’nın geliştirdiği SecuFirm2 sistemini barındırıyor. Ayrıca kasa içi hava akımıyla en iyi uyumun sağlanması adına kullanıcıların gerekli yöne doğru kurulumu yapmaları için iki farklı montaj çubuğu da kutu içeriğine eklenmiş.
Noctua AM4 soketi uyumlu yeni soğutucularını duyurdu
 
Soğutucularda yer alan fanların PWM fonksiyonunu desteklediğini ve ek olarak sessizliğe önem veren kullanıcılar için bir kontrolcüye de yer verildiğinin altını çizelim. Son olarak soğutuculardan NH-D15 SE-AM4’ün 99.90$, NH-U12S SE-AM4’ün 64.90$ ve NH-L9x65 SE-AM4’ünse 52.90$’lık bir önerilen perakende fiyatına sahip olduğunu da belirtelim. Soğutucuların görsellerine ise aşağıdaki galerimizden ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim