Anlık Bildirim

Apple ünlü tasarımcısını Tesla Motors'a kaptırdı

Son dönemde beyin takımından önemli isimleri Tesla Motors'a kaptıran Apple'da ayrılıklar sürüyor. Son olarak birçok ikonik Mac tasarımının arkasındaki tasarımcı da Tesla'ya geçti.
Apple ve Tesla Motors arasındaki "elaman çalma" yarışı hız kesmeden devam ediyor. Kendi elektrikli otomobili üzerinde çalıştığı bir süredir konuşulan Apple'ın Tesla Motors'un önemli mühendislerinden bazılarını işe almasıyla başlayan bu yarışta son dönemde ibre Tesla Motors'tan yana dönmüş durumda. Apple beyin takımının önemli üyeleri Amerikalı teknoloji devinden ayrılarak Tesla'ya katılmaya devam ediyor.
Tesla Motors'a katılmak için Apple'dan ayrılan son isim, bugüne kadar birçok ikonik Mac tasarımına imza atan Matt Casebolt oldu. Apple'da Mac ürünlerinin tasarımından sorumlu ekibin yönetim kadrosunda yer alan Casebolt, Tesla'nın Mühendislik & Mekanizma ekibinde yönetici olarak görev alacak.
Son iki buçuk yıldır MacBook Pro üzerinde çalışan Casebolt, beğenilen Touch Bar tasarımının arkasındaki isimdi. Casebolt daha önce ise ilk MacBook Air ve Mac Pro'nun tasarımına önemli katkılar sunmuştu. Böylesi ikonik tasarımların arkasındaki ismi rakip bir firmaya kaybetmek şüphesiz Apple için önemli bir kayıp olacak.
Apple'ın önceliğini kaybeden Macintosh grubunda küçülmeye gideceği yönünde çıkan söylentilerden kısa süre sonra gelmeye başlayan bu ayrılık haberleri, bu söylentileri doğrular nitelikte.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12016 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, Tesla ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim