Anlık Bildirim

Asus'un Karma Gerçeklik başlığı 429 dolar fiyatla satışa sunuldu

Asus'un Berlin'de düzenlenen IFA 2017 kapsamında duyurduğu Windows Karma Gerçeklik başlığı satışa sunuldu. İşte fütüristik tasarıma sahip ürünün tüm detayları...
Microsoft geçen yıl Windows Karma Gerçeklik başlığı üretecek donanım ortaklarını açıklarken Asus'unda listede yer aldığını söylemişti. Berlin'deki IFA 2017 kapsamında duyurulan Asus marka Windows Karma Gerçeklik (Mixed Reality) başlığı bugünden itibaren ABD'de satışa sunuldu.
Asus'un başlığı yüzlerce 3D poligon desenden oluşan eşsiz tasarımıyla diğerlerinden ayrılıyor. Başlık 400 gram ağırlığa ve antibakteriyel yastıklı malzemeye sahip. Teknik özellik bakımından şimdiye kadar piyasaya sürülen diğer Windows Karma Gerçeklik başlıklarından farklı değil. 105 derece görüş alanı ve göz başına 1440 × 1440 piksel çözünürlük sunan başlıkta kulaklık girişi ve entegre sensörler var. Yani çalışması için harici sensörlere ihtiyaç duymuyor.

İki hareket denetleyicisi ile geliyor

Başlığın döndürülebilir menteşesi sayesinde kullanıcılar saniyeler içinde sanal ve gerçek dünya arasında geçiş yapma şansına sahipler. Asus Windows Karma Gerçeklik başlığı bugün itibariyle internet üzerinden ve yetkili mağazalar aracılığıyla 429 dolar fiyat etiketiyle satın alınabiliyor. Diğer Windows Karma Gerçeklik kulaklıklarından biraz daha pahalı görünebilir ancak iki hareket denetleyicisi ile geldiğini unutmamak gerek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim