Anlık Bildirim

Atari kendi kripto parasını çıkarıyor

Efsanevi oyun yapımcısı Atari geçtiğimiz yıl kripto para çıkarabileceğinin sinyallerini vermişti. Şirket "Atari Token" isimli dijital para birimini oluşturacağını açıkladı.
Hatırlayacağınız üzere fotoğrafçılık devi Kodak bu ayın başlarında kendi kripto para birimini çıkaracağını duyurmuştu. Anlaşılan o ki kripto para furyasına katılım göstermeyi planlayan daha birçok şirket var. Atari, "Atari Token" isimli kendi dijital para birimini oluşturacağını açıkladı. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında kripto para sektörüne girmeyi planladığının ipuçlarını veren şirket şimdi ise konuyla ilgili daha fazla ayrıntı sundu.
Atari, blockchain tabanlı dijital eğlence platformu geliştiren Cebelitarık merkezli Infinity Networks’ün yüzde 15 hissesini satın aldı. Oyun yapımcısı bu satın alımın bir parçası olarak, Atari Token adlı kendi dijital para birimini oluşturacak. Şirket ayrıca insanların dijital para kullanılarak oyun oynanabilmesi için Pariplay ile çevrimiçi casino oyun ortaklığını genişlettiğini açıkladı.

Atari hisseleri artış gösterdi

Atari CEO'su Frederic Chesnais konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Amacımız varlıkları ve Atari markası ile en iyi değeri yaratmak için sınırlı nakit riskiyle stratejik pozisyon almak" dedi. Dijital para birimi alanına giriş yapma planıyla ilgili daha fazla ayrıntı ortaya koyan Atari bunun meyvelerini toplamaya başladı bile. Açıklamaların arından şirketin hisseleri yüzde 60'ın üzerinde bir artış kaydetti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim