Anlık Bildirim

Bitcoin fiyatı gelecek yıl 5.000 dolara ulaşabilir

Birçok uzman, dijital para piyasasının önümüzdeki aylarda büyümeye devam edeceği görüşünde. Ünlü analist Ronnie Moas'a göre Bitcoin'i önümüzdeki yıl 5.000 dolar seviyelerinde görebiliriz.
Hisse senedi araştırma analisti ve Standpoint Research'in kurucusu Ronnie Moas, şu an 2.600 dolara işlem gören Bitcoin'in gelecek yıl 5.000 dolara ulaşabileceğini söylüyor. Bitcoin miktarı 21 milyon ile sınırlı olduğu sürece artan talebin fiyatları artırması muhtemel.
Moas ayrıca Bitcoin, Ethereum ve Litecoin'e birkaç yüz dolarlık yatırım yaptığını ve daha fazla bile yatırabileceğini söyleyerek kripto para birimlerine olan inancını da ortaya koymuş durumda. Kendisi önümüzdeki haftalarda dijital para birimleri ile ilgili 40 sayfalık bir rapor yayınlamayı planlıyor.
Diğer kripto para birimi uzmanları da Bitcoin'in önümüzdeki 12 ay içinde 5.000 dolar seviyelerine yükselebileceğini söyleyen Moas'la aynı fikirde. Goldman Sachs'ın teknik analisti Sheba Jafari, geçtiğimiz günlerde Bitcoin'i 3.915 dolar gibi yüksek bir seviyede görebileceğimizi söyledi. Multi milyar dolarlık yatırım şirketi Fortress'in eski yöneticisi Michael Novogratz da dijital para piyasasının 2022 yılına kadar büyük olasılıkla 5 trilyon dolara ulaşacağını belirtmişti.

Dijital paranın gözdeleri: Bitcoin ve Ethereum

CoinMarketCap verileri, yıl başında 20 milyar dolar olan kripto para piyasasının bugün yaklaşık 100 milyar dolara yükseldiğini ortaya koydu. Bitcoin 42 milyar dolar, Ethereum ise 25 milyar dolarla en büyük piyasa değerine sahip iki dijital para birimi olarak ön plana çıkmış durumda.
Dün piyasa değeri 2.7 milyar dolara ulaşan Litecoin, yeni bir rekora imza atıp Ethereum Classic, Dash ve NEM'i geçerek dünyadaki dördüncü en değerli kripto para birimi haline geldi. Wall Street analistleri de dahil olmak üzere pek çok uzman, günümüzde Bitcoin'in arkasındaki blockchain teknolojisinin, tıpkı bir zamanlar internetin yaptığı gibi dünyanın işleyişini kökten değiştirdiğine inanıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6904 kez okundu.
30 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), piyasa ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim