Anlık Bildirim

CEBIT 2018 bu sene çok daha hareketli geçecek

Bu yıl 11-15 Haziran 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan CEBIT 2018, teknoloji ve telekomünikasyon dünyasındaki yeniliklere ışık tutacak ve çok özel etkinliklere sahne olacak.

CEBIT 2018 bu sene çok daha hareketli geçecek Tam Boyutta Gör

Yenilenen çehresi ile CEBIT 2018 bu yıl çok daha iddialı bir şekilde ziyaretçilerini bekliyor. Almaya’nın Hannover şehrinde düzenlenen fuar, 11 - 15 Haziran tarihleri arasında kapılarını açacak. İnsansı robotlar, otonom teknolojiler, yapay zeka, mobil çözümler, akıllı şehirler, bilgi teknolojileri güvenliği, bulut bilişim gibi konularda önemli isimler fuar kapsamında Hannover’de olacak.


Fuarda 350’den fazla startup’ın kurucuları ve çalışanları geliştirdikleri çözümleri tanıtacak. Ayrıca IBM, Huawei, Facebook, LG, Bosch, Ford, Volkswagen, Softbank, Boston Dynamics gibi birçok önemli teknoloji şirketi en yeni teknolojilerini anlatacak ve deneyimleme imkanı sunacak.


Kısa bir süre önce Boston Dynamics’i bünyesine katan ve heyecan uyandıran robotları ile deyim yerindeyse şov yapan Softbank Robotics de fuarda yer alacak isimlerden. Henüz program hakkında net bir bilgimiz olmasa da da heyecan uyandıran robotları çalışır vaziyetteyken canlı canlı görmek etkileyici olacaktır.

CEBIT 2018 bu sene çok daha hareketli geçecek Tam Boyutta Gör

Robotlar konusunda çok deneyimli bir ekibe sahip olan Softbank Robotics, kurulduğu 2005 yılından bu yana hem sertifikalı partnerleri ile robotik alanında çalışmalar yürütüyor hem de 25 binden fazla insansız robotu üretip satmış. Bu robotlar dünyanın dört bir yanında çeşitli amaçlara hizmet etmek adına kullanımda.


Yapılan toplantılarda her fırsatta yenilenen “CEBIT” mottosunu vurgulamaktan geri durmayan Cebit ekibi bu fuara çok daha iddialı bir şekilde hazırlanmış durumda. Son dönemde eski ruhundan biraz uzaklaşmış gibi görünse de bu yılki fuar yeniliklere sahne olacağa benziyor. Biz de gelişmeleri sıcağı sıcağına takip edip sizlere aktarmaya çalışacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim