Anlık Bildirim

Ducati elektrikli motosiklet planlarını doğruladı

İtalya merkezli motosiklet üreticisi Ducati'nin elektrikli motosiklet planları olduğu biliniyordu ancak resmiyet kazanmamıştı. Şirket CEO'su Claudio Domenicali bu söylentiyi doğruladı.
Elektrikli otomobil pazarı büyümeye başlarken aynı şey elektrikli motosiklet için geçerli değil. Daha önceki dönemde Harley-Davidson bir elektrikli motosiklet tasarladığını açıklamıştı ve şimdi bu kervana İtalyan şirket Ducati de katılmaya hazırlanıyor.

2021 yılını bulabilir

İspanya'daki Motostudent etkinliğinde konuşan şirketin CEO'su Claudio Domenicali konuyla ilgili olarak: "Gelecek elektrik, seri üretime başlamaktan çok da uzakta değiliz." ifadelerini kullandı. Domenicali, Ducati'nin üreteceği elektrikli motosikletlerin nasıl bir teknolojiye sahip olacağı sorularını ise şimdilik yanıtsız bıraktı.
Ducati'nin Batı Avrupa bölge sorumlusu Eduoard Lotthe bu planlara daha önceki açıklamalarında değinmişti. Yaptığı açıklamalar ele alındığında şirketin ilk elektrikli motosiklet modelini piyasaya sürmesinin 2021 yılını bulacağını söylemek mümkün. Ducati'nin imajı da göz önüne alındığında üretilecek olan elektrikli motosiklet modellerinin pazarı hareketlendireceği belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim