Anlık Bildirim

Dünyanın en kapsamlı Drone yarışması World Drone Cup, 20 – 23 Eylül’de İstanbul Yeni Havalimanı’nda

20-23 Eylül’de İstanbul Yeni Havalimanı’nda düzenlenecek Teknofest İstanbul, dünyanın en hızlılarının yarışacağı World Drone Cup’a ev sahipliği yapacak. Yarışmaya 26 farklı ülkeden sporcular katılacak

Dünyanın en kapsamlı Drone yarışması World Drone Cup, 20 – 23 Eylül’de İstanbul Yeni Havalimanı’nda Tam Boyutta Gör

İstanbul Yeni Havalimanı’nda düzenlenecek Teknofest İstanbul etkinliği festivali kapsamında World Drone Cup turnuvası düzenlenecek. Pek çok ülkeden dünyanın en hızlı drone yarışçıları, şampiyonluk mücadelesi verecek. World Drone Cup, 26 farklı ülkeden yarışçıya ev sahibi yapmasıyla dünyada en fazla ülkenin katıldığı drone yarışması unvanını elde edecek.

World Drone Cup organizasyonuna 26 ülkeden toplam 64 sporcu katılacak. Pilotlar tasarım ve montajlarının kendilerinin yaptığı drone’lar ile mücadele edecek. Yarışlar 20 - 23 Eylül tarihlerinde yapılacak.

Yarışma sonucunda birinci olan sporcuya 15 bin dolar, ikinciye 7 bin 500 dolar ve üçüncüye 5 bin dolar ödül verilecek. Yarışmaya katılan tüm sporcuların ulaşım, konaklama ve transfer harcamaları organizatörler tarafından karşılanacak.

Türkiye’nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan Teknofest İstanbul, 20-23 Eylül tarihlerinde düzenlenecek. Festivalle katılım ücretsiz olacak. Festival boyunca teknoloji yarışmaları, havacılık gösterileri, seminerler, uluslararası girişim zirvesi ve aktiviteler düzenlenecek. Teknofest İstanbul kapsamındaki World Drone Cup organizasyonu, önümüzdeki yıllarda da yapılması halinde adını dünyanın önemli drone yarışları arasına yazdırabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim