Anlık Bildirim

Elon Musk 5 gün içinde 20.000 alev makinesi siparişi aldı

Geçtiğimiz pazar günü The Boring Company imzalı alev makinelerini satmaya başlayan Elon Musk, bugün 20.000 adet siparişin tamamlandığını duyurdu. Şirket 5 gün içinde 10 milyon dolar kazandı.

Elon Musk 5 gün içinde 20.000 alev makinesi siparişi aldı
 

Kazı şirketi The Boring Company markası taşıyan şapkaları sattıktan sonra geçtiğimiz pazar günü bu kez alev makinesi satışını başlatan Elon Musk, bugün Twitter hesabından yaptığı açıklamayla 20.000 adet ön sipariş aldıklarını ve satışın sona erdiğini duyurdu. Böylece The Boring Company, ön siparişlerin açıldığı ilk dakikadan beri yoğun ilgi gören alev makineleri aracılığıyla 5 gün içinde 10 milyon dolarlık gelir elde etti.


İlk gün 10.000 sipariş geldi 

Üretim miktarı 20.000 adetle sınırlandırılan alev makineleri The Booring Company'nin web sitesi üzerinde 500$ karşılığında ön siparişe açıldığı andan itibaren Elon Musk ulaşılan satış rakamlarını Twitter hesabında paylaşmaya başladı. İlk gün 10.000 adet alev makinesi siparişi alındığını açıklayan Musk, son olarak bugün erken saatlerde toplam 17.5000 det sipariş alındığını ve sadece 2.500 adet alev makinesi kaldığını dile getirdi. Musk 3 saat önce de bütün alev makinelerinin tükendiğini açıkladı. Musk'ın açıklamasından bir süre sonra da The Boring Company web sitesi ön sipariş alımını durdurdu.


Elon Musk ya da The Boring Company alev makinelerinin müşterilere ne zaman teslim edileceğini henüz açıklamış değil ancak şu an için prototip aşamasında olduğu belirtilen alev makinelerinin teslimatının birkaç ayı bulacağı tahmin ediliyor. Öte yandan The Boring Company, alev makinesinin yanında 30$ karşılığında yangın söndürme cihazı da satmaya başlamıştı ancak Musk, bugün yaptığı açıklamayla alev makinesi alanlara yangın söndürme cihazının da hediye olarak gönderileceğini duyurdu. Yangın söndürme cihazına insanların talep göstermemesi sonucunda Musk'ın böyle bir karar aldığı düşünülüyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5228 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, the boring company ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim