Anlık Bildirim

Elon Musk, The Boring Company'nin yeni ürününü tanıttı: Alev makinesi

The Boring Company markalı şapkalardan 50.000 adet satan Elon Musk sözünü tuttu. Musk 500$ karşılığında ön sipariş verilebilen alev makinesini sosyal medya hesaplarından tanıttı.

Elon Musk, The Boring Company'nin yeni ürününü tanıttı: Alev makinesi Tam Boyutta Gör
 

Kazı şirketi The Boring Compnay'nin gelir elde etmesi amacıyla şirketin adını taşıyan şapkalar satan Elon Musk, söz konusu şapkalardan 50.000 adet satıldığında bu kez daha farklı bir ürünle karşımıza çıkacağını duyurmuştu: Alev makinesi. Tabi Musk'ın alev silahı ya da lav silahı olarak da bilinen ve kulağa tehlikeli gelen bu ürünü satmayacağı, sadece şaka yaptığı düşünülüyordu ancak geçtiğimiz günlerde Reddit kullanıcıları silahın satışı için tüm hazırlıkları tamamlandığını ortaya çıkarmıştı. Konuyla ilgili Elon Musk'ın sosyal medya hesaplarından da önemli açıklamalar geldi. 


Zombi istilasında çalışmazsa para iadesi yapılacak

İlk olarak Instagram hesabından The Boring Company'nin adını taşıyan alev makinesinin görselini ''Küçük dostuma merhaba deyin'' açıklamasıyla paylaşan Musk daha sonra kendisinin ve iki The Boring Company çalışanının alev makinesini kullandığı görüntüleri paylaştı. Alev makinesinin berbat bir fikir olduğunu söyleyen ve ''Kesinlikle satın almayın.'' şeklinde şakayla karışık ifadeler kullanan Musk, Twitter hesabından ise ''Zombi istilası olduğunda, alev makinesi aldığın için mutluluk duyacaksın.'' dedi ve alev makinesinin zombi istilasında işe yaramaması halinde para iadesi garantisi verdi.


Elon Musk'ın zombi istilasına yönelik açıklamalarının ardından kullanıcıların imalı tweet'leri üzerine Musk, ''Alev makinesine rağbeti artırmak için zombi istilası yaratacağım iddiası tamamen yanlış. Zaten sözde zombi istilası için binlerce zombiye ihtiyaç duyacaksınız. Bu kadarını üretecek fabrikayı nerede bulabilirim ki!?'' ifadelerini kullandı.


Binlerce ön sipariş verildi 

https://www.boringcompany.com/flamethrower adresi üzerinden ön sipariş verilebilen alev makinesinin 20.000 adetlik sınırlı bir üretimle satışa sunulacağı belirtiliyor.  Elon Musk, 500$ karşılığında ön sipariş verilebilen alev makinesi için ön siparişe açıldıktan sadece birkaç saat içinde iki binin üzerinde ön sipariş verildi. Kısa süre içinde ön siparişlerin tamamlanması beklenen alev makinesinin kullanıcıların eline ne zaman geçeceği bilinmiyor ancak Musk, 3 metrenin altında bir uzaklığa alev püskürten cihazlar için yetkili kurumların satış izni verdiği belirterek silahın yasallığıyla ilgili şüpheleri ortadan kaldırmış durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12569 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, the boring company ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim