Anlık Bildirim

Gearbest resmen Türkiye pazarına giriş yaptı

Uzakdoğu’lu e-ticaret platformu Gearbest, Xiaomi ile Türkiye pazarına resmen giriş yaptı. İstanbul deposundan ürün göndermeye başlayacak olan Gearbest Türkiye’nin hedefi ilk etapta %50’lik hacim.

Gearbest resmen Türkiye pazarına giriş yaptı Tam Boyutta Gör

DonanımHaber kullanıcılarının aşina olduğu e-ticaret platformlarından biri olan Gearbest, resmen Türkiye pazarına girdiş yaptı. DonanımHaber ile çalışmaya başladıktan sonra Türkiye’deki bilinirlik kazanan ve Türkiye mağazasının satış hacmi Çinli yöneticilerin de dikkatini çeken Gearbest, Türkiye pazarına iddialı bir yaıtırım yapma hedefinde.


Xiaomi’nin de resmi satış kanalı olacağı belirtilen Gearbest, ilk etapta Redmi S2’yi dikkat çekici bir fiyat ile satışa sunacak. 6-10 Haziran tarihleri arasında GamesWeek İstanbul’da bir stant açacak olan Gearbest, burada hem yeni yapılanmayı hem de satışa sunulacak Xiaomi ürünlerini sergileyecek. Ayrıca 6 Haziran günü resmi gelişin duyurulacağı bir basın toplantısı da düzenlenecek.


Bu arada Gearbest ile Xiaomi fuarda ortak bir stant açıyor. Stantta hem Xiaomi hem de Gearbest yetkilileri yer alacak.

Gearbest resmen Türkiye pazarına giriş yaptı Tam Boyutta Gör

Gearbest’in Türkiye planları

Türkiye pazarına Xiaomi ürünlerini satış sonrası hizmet garantisi ve geniş ürün gamı ile getirmeyi hedefleyen Gearbest, cep telefonu, cep telefonu aksesuarları ve akıllı ev çözümleri ile ilk etapta iddialı bir giriş hedefinde.


Gearbest stoklarındaki ürünlerin ilk etapta en az %50’si İstanbul’da konumlandırılan depodan tüketicilere ülkemizde faaliyet gösteren kargo şirketleri ile gönderilecek. Bu odakta şimdiden çeşitli anlaşmalar yapılmış durumda. Depoda tam bir otomasyon kuran Gearbest, tüm siparişlerin robotlar tarafından kargoya hazır hale geleceği bir sistem hazırlamış.


Türkiye’de ofisinde Türk çalışanları istihdam eden şirket, canlı sohbet ve daha birçok iletişim kanalında Türkçe olarak hizmet sunacak ve süreçleri hızlandıracak. Düya genelinde 160 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırladığı belirtilen Gearbest, dileriz ülkemizdeki eticaret pazarındaki rekabete yeni bir boyut kazandırır.

Gearbest'teki indirimli ürünleri sıcağı sıcağına takip etmek için burada yer alan konuyu takip edebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27459 kez okundu.
75 kişi, toplam 80 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, gearbest ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim