Anlık Bildirim

Geleceğin teknolojilerine ışık tutan Microsoft Teknoloji Zirvesi, İstanbul’da düzenlendi

Microsoft Teknoloji Zirvesi, yeni teknolojileri takip edip, geleceğin trendlerini yakalamak isteyen kurumları bir araya getirdi. Bu yıl beşincisi düzenlenen zirveye 3 bini aşkın ziyaretçi katıldı.

Geleceğin teknolojilerine ışık tutan Microsoft Teknoloji Zirvesi, İstanbul’da düzenlendi Tam Boyutta Gör

Yeni teknolojileri ve geleceğin trendini takip etmek isteyen işletmeleri bir araya getiren Microsoft Teknoloji Zirvesi, İstanbul’da düzenlendi. Bu yıl beşincisi düzenlenen zirveye 3 bini aşkın ziyaretçi katıldı. Teknoloji ve ticaret dünyasının öne çıkan isimleri yaptıkları sunumlar ile ziyaretçileri bilgilendirdi.

Microsoft Teknoloji Zirvesi kapsamında yapay zekâ, blockchain, sanal gerçeklik ve siber güvenlik teknolojileri konuşuldu ve deneyimleme merkezinde bu teknolojileri içeren ürünler sergilendi. Microsoft Türkiye Genel Müdürü Murat Kansu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen zirvede Microsoft Yapay Zekâ Araştırma Birimi Kıdemli Araştırmacısı Ece Kamar da konuşmacı olarak katıldı.

Teknolojinin son yıllarda çok hızlı bir dönüşüm içinde olduğunu belirten Microsoft Türkiye Genel Müdürü Murat Kansu, gelecek teknolojinin akıllı bulut ve akıllı eşim noktaları çevresinde şekilleneceğini ifade etti.

Deneyim Merkezi’nde HoloLens ve diğer yeni teknolojiler sergilendi

Dijital dönüşümü gerçekleştirememenin perakendenin sonu olacağını düşündüğünü belirten Boyner Grup CEO’su Cem Boyner, online alışveriş ile ilgili olarak, “Türkiye'de müşteriye yakınlık açısından çok iyi bir noktadayız. Müşteri de mağazanızda ama ona cebinden ulaşan başka biri var. Onun o anını yakalamak gerekiyor. Dokunduğunda bir kıymet çıkması gerekiyor. Çok hızlı bir şekilde müşterinin ilgisini yakalamamız gerekiyor. Geleceğin inovasyon, mobilleşme ve yapay zekâ ile şekilleneceğini düşünüyoruz.” dedi.

Bu yıl beşinci kez düzenlenen zirvede katılımcılar dijital dönüşüm, siber güvenlik, yapay zekâ AR, VR ve blockhain teknolojileri ile buluşurken, Microsoft Teknoloji Deneyim Merkezi aracılığıyla bu teknolojileri deneyimleme fırsatı da sunuldu. Deneyim Merkezi'nde HoloLens ile hazırlanan artırılmış gerçeklik örneklerinden, İş Güvenliği ve sağlığı çözümlerine, Chatbot dijital asistanlardan iş sağlığı sanal gerçeklik uygulamalarına kadar birçok yeni teknoloji sergilendi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim