Anlık Bildirim

Google'ın 9 Ekim'deki etkinliğinde neler tanıtılacak?

Teknoloji devi Google'ın 9 Ekim'de New York'tan canlı olarak düzenlenecek etkinliğine sayılı günler kaldı. Peki Google'ın bu etkinlikte neleri tanıtması bekleniyor? Hepsi haberimizde...
Teknoloji dünyasında her yıl olduğu gibi bu yılın sonu da oldukça hareketli geçiyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan Apple lansmanından sonra şimdi de bir başka teknoloji devi Google'ın etkinliği yaklaşıyor. Şirketin yeni ürün yelpazesinin tanıtılacağı etkinlikte hangi ürünlerin tanıtılacağını sizler için derledik.
Google'ın 9 Ekim tarihinde New York'ta düzenleyeceği tanıtım etkinliği Türkiye saati ile 18:00'da başlayacak. Şirketin resmi Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak etkinliği sitemizden de an be an takip edebileceksiniz. Pixel 3 ve Pixel 3 XL akıllı telefonların tanıtılacağı etkinlik bununla sınırlı kalmayacak ve Google diğer yeni ürünlerini de görücüye çıkaracak.

Google etkinliğinde tanıtılması beklenen cihazlar

Google'ın etkinliğinin yıldızları hiç kuşku yok ki Pixel 3 ve Pixel 3 XL akıllı telefonlar olacak ve bu cihazları da Amazon Echo Show'a rakip olarak üretilen Google Home Hub takip edecek. 7 inçlik ekranı ve hoparlörleri ile dikkat çeken Google Home Hub akıllı ekran, lansmanın en dikkat çeken cihazlarından biri olabilir.
Google Home Hub'a çok benzer bir şekilde, Pixel telefonunu tam donanımlı bir Google Home cihazına dönüştürmenin bir yolu olan Google Pixel Stand hakkında daha fazla ayrıntı duymayı da bekliyoruz. Geçen yılki Ekim etkinliğinde Google ilk Pixelbook'u piyasaya sürmüştü. Dolayısı ile bu yıl yeni model Pixelbook 2'yi beklememiz gayet doğal. Tüm bunlara ek olarak yeni nesil Chromecast 3 ve kablosuz kulaklık Pixel Buds 2'nin de etkinlikte görücüye çıkarılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim