Anlık Bildirim

KODAKCoin'e ilgi büyük: 40.000'den fazla yatırımcı başvurdu

Kendi kripto para birimini çıkaracağını duyuran Kodak, 40.000'den fazla yatırımcının KODAKCoin ile ilgilendiğini duyurdu. Şirket yatırımcı adaylarını mercek altına alacak.
Fotoğrafçılık devi Kodak bu ayın başlarında kendi kripto para birimini çıkaracağını duyurmuştu. Şirketin ana işinin fotoğrafçılık olduğu düşünülürse doğal olarak birçok kişi bu fikre şüpheyle yaklaştı. Ancak şirketin web sitesinde yer alan bir yazıya bakılırsa KODAKCoin ile ilgilenen çok sayıda kişi var.
Şirket kripto para birimiyle ilgilenen 40.000'in üzerinde yatırımcının olduğunu iddia ediyor. Öyle ki Kodak'ın artık tüm yatırımcıların durumunu tek tek gözden geçirmesi gerekeceği için piyasaya çıkış tarihinin birkaç hafta gecikmesi söz konusu.

Akredite edilmiş yatırımcı şartı var

KODAKCoin ile ilgilenen tüm yatırımcıların temel olarak, kazanç açısından belirli minimum gereksinimleri karşıladığını gösteren akredite edilmiş yatırımcı (accredited investor) statüsünde olması gerekiyor. Bilmeyenler için KODAKCoin, CES 2018 sırasında fotoğrafseverlere yönelik bir kripto para birimi olarak duyurulmuştu.
Kodak, Tüketici Elektroniği Fuarı'nda KODAKCoin'in fotoğrafçılara telif haklarını ellerinde bulundurdukları eserler için daha adil ve çabuk ödeme alma konusunda yardımcı olacağını belirtti. Şirket KODAKCoin'in haricinde Spotlite ortaklığında geliştirilen ve kullanıcıların kripto para madenciliği yapmasına olanak sağlayan Kodak KashMiner adlı madencilik sistemini de duyurmuştu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim