Anlık Bildirim

Media Markt, 2016 yılını sektörün üzerinde bir büyümeyle kapattı

En hızlı ve istikrarlı büyüyen elektronik market zincirlerinden Media Markt, 2016 yılında bugüne kadarki en hızlı büyüme oranına ulaşarak önemli bir başarıya imza attı.
Sektör liderliğini eline almak için müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını yürüten Media Markt Türkiye, ülkemizin en hızlı ve istikrarlı büyüyen yeni nesil elektronik perakendecisi oldu. Öyle ki 2016'da tüm elektronik perakende pazarı yüzde 11 oranında büyürken, Media Markt sektörün üzerine çıkmayı başardı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Media Markt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, 2017 yılında da büyüme trendlerinin arttırılarak sürdürüleceğini ve yeni cazip lokasyonlara mağaza açacaklarını dile getirdi. Müşterilerin alışverişlerinden keyif almaları ve mağazaları kendi evleri gibi görmeleri için raf aydınlatmalarından yerlerdeki kaplamalara kadar yenilediklerini söyleyen Gökyıldırım, dünyada perakende alanında uygulanabilecek tüm yenilikleri kullanıcıların ayağına getirdiklerini vurguladı.

Diğer taraftan mediamarkt.com adresi 2016'da toplam 75 milyon ziyaretçiyi ağırlarken, sitede geçirilen ortalama süre 2.42 dakika olarak açıklandı. 2016 yılı e-ticaret cirosu ise toplam grup cirosunun yüzde 9'unu oluşturdu. İnternetten alışveriş yapan ancak ürünü mağazadan teslim almak isteyenler için "pick-up" uygulamasını başlatan Media Markt,"Saatli Teslimat" sayesinde de ürünün istenilen tarih ve saatte adresinize teslim edilmesini sağlıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3662 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mağaza, online alışveriş ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim