Anlık Bildirim

Microsoft, H&M için moda tavsiyesi veren interaktif bir ayna geliştirdi

Microsoft, giyim devi H&M için moda tavsiyeleri verebilen interaktif bir ayna geliştirdi. Microsoft Azure kullanılarak oluşturulan ayna müşterilerin yeni bir alışveriş deneyimi yaşamasını sağlayacak.
Microsoft, İsveçli giyim markası H&M için müşteri etkileşime girdiğinde otomatik olarak devreye giren konuşma ve yüz tanıma özelliklerine sahip interaktif bir ayna geliştirdi. Ayna, etkileşimde bulunduğu müşterilerin selfiesini de çekebiliyor.
H&M'in New York'taki Times Meydanı'nda bulunan amiral gemisi mağazası için tasarlanan ayna moda tavsiyeleri verebildiği gibi karşısındaki müşterinin fotoğrafını çekerek sanal bir moda dergisinin kapağına yerleştirebiliyor. Ayrıca H&M haber bültenine abone olan müşterilere %20'nin üzerinde indirim imkanı sunduğunu da belirtelim.

Microsoft Azure ile oluşturuldu

Ayna, bulut bilişim platformu Microsoft Azure kullanılarak oluşturuldu. H&M Kuzey Amerika Başkanı Daniel Kulle "H&M'de müşteri deneyimini geliştirmek için sürekli olarak yenilik yapıyoruz. Ses tanıma özellikli harika bir ayna geliştirmek için Microsoft ile birlikte çalıştık. Moda ve teknolojinin müşterilerle etkileşime girmenin yeni yollarını nasıl oluşturduğunu öğrendiğimiz Microsoft ile yaptığımız bu işbirliğinden memnunuz" dedi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim