Anlık Bildirim

Microsoft bu yıl HoloLens 2'yi duyurmayı planlıyor

Yazılım devi Microsoft yıl sonuna doğru HoloLens 2 gözlüğünü ortaya çıkarmayı planlıyor. Sydney kod adı altında geliştirilen HoloLens 2, mevcut versiyonundan daha ucuz olacak.
The Verge adlı internet sitesinin haberine göre Microsoft, bu yılın sonunda HoloLens 2'yi duyurmayı ve 2019'un ilk çeyreğinde piyasaya sürmeyi planlıyor. Söz konusu bilgilerin Microsoft'a yakın kaynaklara dayandırıldığını belirtelim. Yazılım devi ilk HoloLens'i 2016'da çıkarmıştı.
Sydney kod adı verilen yeni HoloLens, daha iyi bir görüş alanı sunmasının yanında daha hafif ve rahat bir çerçeveye sahip olacak. Gözlüğün özellikle karma gerçeklik için tasarlanmış bir Windows 10 varyantı içereceği söyleniyor. Önemli ölçüde geliştirilmiş holografik ekranlara sahip olacağı ifade edilen yeni nesil Hololens, piyasadaki mevcut versiyonundan daha ucuz olacak.

ARM tabanlı işlemci ile test ediliyor

Microsoft'un yeni gözlüğü, pil ömrünün artmasına yardımcı olacak ARM tabanlı bir işlemci ile test ettiği belirtiliyor. Ayrıca HoloLens 2'nin, şirketin en son nesil Kinect sensörünü ve performansını iyileştirmek için tasarlanmış özel bir yapay zeka (AI) yongası içereceği de gelen haberler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim