Anlık Bildirim

Milli projelerde görevlendirilmek isteyenler için başvurular başladı

Yerli otomobil, nükleer enerji, siber güvenlik, finans teknolojileri, bilişim teknolojileri gibi alanlarda milli projelerde görev almak isteyenler için iş başvuruları alınmaya başladı.

Milli projelerde görevlendirilmek isteyenler için başvurular başladı Tam Boyutta Gör

Türkiye’de geliştirilen yerli projelerin üretim ve yönetim sürecinde görev almak isteyenler ile projeyi yürütenlerin insan kaynağı ihtiyacını gidermek adına bir insan kaynakları şirketi tarafından Milli Proje Milli İstihdam projesi başlatıldı.

Milli Proje Milli İstihdam projesinde vatandaşlar savunma sanayi, yerli otomobil, nükleer enerji, siber güvenlik gibi alanlarda yürütülen çalışmalarda görev alacak.

Projelerde görevlendirilmek üzere ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerinin öğrencisi veya mezunu olmak yeterli. Projeye sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları başvurabiliyor. Öğrencilerin yapacağı başvurular staj için, mezunların yapacağı başvurular sürekli iş için değerlendirilecek.

1 Mart 2018 tarihine kadar başvurular başvuru yapabilirsiniz. Başvuruların alınmasının ardından Nisan-Mayıs aylarında mülakatlar düzenlenecek. Uygun görülen adaylar Haziran ayından itibaren istihdam edilecek. 2018 yılı içerisinde bu proje ile 5 bin kişinin istihdam edilmesi amaçlanıyor. Başvuru için bu linke tıklayabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11893 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yerli otomobil, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim