Anlık Bildirim

Samsung’dan UFO’yu andıran sıra dışı drone tasarımı

Geleceğe yönelik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Samsung'un son olarak UFO’ya benzeyen, bildiğimiz insansız hava araçlarından farklı bir tasarıma sahip bu drone’un patentini aldığı ortaya çıktı.
Rakipleri karşısında elini güçlendirmek için yeni teknolojiler konusunda patent alma işlemlerine oldukça fazla önem veren Samsung, farklı kulvarlarda başvurular yapmaya devam ediyor. Kısa süre önce katlanabilir telefon prototipiyle karşımıza çıkan teknoloji devi bu kez sıra dışı bir drone tasarımıyla adından söz ettiriyor.
Dört, altı ve sekiz pervaneli bildiğimiz geleneksel drone tasarımlarının aksi bir çizgiye sahip olan Samsung’un drone’u dairesel yapısıyla akıllara UFO’ları getiriyor. Orta bölümünde uçmasını sağlayacak oldukça büyük bir pervanenin yer aldığı cihazın altındaki tümsek bölümde ise yüksek çözünürlükte ve geniş açıda görüntü alınmasını sağlayacak Gear 360 kameranın yer alacağı belirtiliyor.
Edinilen bilgilere göre patent başvuru dosyasının bu yılın nisan ayında açıldığı ve gerçekleştirilen incelemeler sonucunda patentin Güney Koreli şirkete verildiği ifade ediliyor. Şimdilik sadece patent olmaktan öteye geçmeyen tasarımın üretiminin yapılıp yapılmayacağı ise bilinmiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9836 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, drone ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim