Anlık Bildirim

Samsung'dan yeni logo tescili: Akıllı gözlük mü geliyor?

Güney Koreli teknoloji devinin yeni bir logo için yaptığı ticari marka başvurusu, uzun süredir gündemde olan Galaxy Glass isimli akıllı gözlüğün gelebileceğini ortaya koydu.
Apple'ın artırılmış gerçeklik (AR) tabanlı bir akıllı gözlük çıkararak akıllı gözlük sektörüne girebileceğine yönelik söylentileri var ancak Samsung bu konuda daha hızlı davranabilir. Yakın tarihli bir ticari marka başvurusu Güney Koreli teknoloji devinin yeni bir logo tescili yaptığını ortaya çıkardı.
Her ne kadar bu konuda kesinleşmiş bir şey olmasa da logo tasarımının göze benzemesi bir dizi spekülasyonu da beraberinde getirmiş durumda. Aslına bakılırsa bu çok uzak bir ihtimal değil zira ticari marka başvurusunda Samsung "akıllı gözlükler" için kullanılabileceğini belirtiyor.

Akıllı gözlük söylentileri 2013'den bu yana gündemde

Güney Koreli şirketin akıllı gözlük işine girmek istediği ilk olarak 2013 yılında gündeme gelmişti. Hatta böyle bir cihaz için alınmış patentler bile ortaya çıktı ancak “Galaxy Glass” olarak gelmesi beklenen akıllı gözlük bir türlü gerçeğe dönüşmedi. Samsung, 25 Şubat'ta 2018 Mobil Dünya Kongresi'nde Galaxy S9'u duyuracak. Kim bilir belki de şirket etkinlikte bir akıllı gözlük tanıtarak bizleri şaşırtabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim