Anlık Bildirim

Spotify, donanım işine girmeye hazırlanıyor

Spotify'ın verdiği son iş ilanlarına göre şirket donanım alanında da faaliyet göstermeye hazırlanıyor olabilir. Müzik devinin giyilebilir teknoloji üzerinde çalışacağı iddia ediliyor.

Spotify, donanım işine girmeye hazırlanıyor
 

50 Milyonu aşkın premium hesap sahibi kullanıcısıyla dünyanın en büyük müzik servisi haline gelen Spotify, son zamanlarda gelirlerini arttırmak için kullanıcıları premium hesaba geçmeye teşvik edecek bazı düzenlemeler yapmaya başlamıştı. Ortaya çıkan son bilgiler ise şirketin donanım alanında da faaliyet göstermeyi hedeflediğini gösteriyor.


Kıdemli ürün yöneticisi pozisyonu için iş ilanı veren Spotify, bu pozisyonda görev alacak personelin nelerle uğraşacağını belirtmek için Pebble Watch, Amazon Echo ve Snap Spectacles'a benzer bir ürün geliştirerek Spotify keyfini kullanıcılara aktarmakla sorumlu olacağını belirtti. Şirket bir diğer iş ilanında ise Android ve iOS'taki uygulamaların aksine televizyonlar, otomobiller, giyilebilir cihazlar gibi ürünlerde de Spotify'ın daha etkin hale gelmesi için çalışmalar yapılacağından bahsetti.


Tabi şimdilik bu iş ilanları haricinde Spotify'ın ne gibi donanımlar üreteceğine dair herhangi bir bilgi veya resmi açıklama yok ancak uzun bir süredir şirketin halka arz edileceği ve halka arz öncesinde iyi bir piyasa değerine ulaşmak için gelirini arttıracak faaliyetlere girişeceği konuşuluyordu. Spotify da tıpkı Snapchat'in Spectacles gözlüklerini halka arz öncesinde satışa sunduğu gibi bir donanım ürünüyle halka arz öncesinde elini güçlendirebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3029 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
spotify, Donanım Bileşenleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim