Anlık Bildirim

Spotify'dan Barack Obama’ya sürpriz iş teklifi

20 Ocak’ta koltuğunu Donald Trump’a devretmeye hazırlanan Barack Obama, gelecek planları üzerinde yoğunlaşırken Spotify’dan sürpriz bir iş teklifi aldı. İlanda aranan nitelikler ise görülmeye değer.
Önümüzdeki hafta 8 yıldır bulunduğu başkanlık görevinden ayrılarak bayrağı Donald Trump’a teslim edecek olan Barack Obama, ülkesi için yaptıklarından sonra yoğun tempodan çıkarak daha sakin bir hayata geçmeye hazırlanıyor. İleride ne yapacağı merak edilen Obama ise şimdiden iş teklifleri almaya başladı.
Spotify CEO’su Daniel Ek, Twitter hesabından Obama’ya yönelik paylaştığı "Spotify’da bir işle ilgilendiğini duydum. Bunu gördün mü?" mesajıyla açık bir iş teklifinde bulundu. "Oynatma Listeleri Başkanı" pozisyondaki detaylar incelendiğinde ise ilanın tam anlamıyla Obama’ya hitap etmesi dikkatlerden kaçmıyor. Zira aranan nitelikler arasında "Saygın bir ülkeyi en az 8 yıl yönetmiş olmak", "İyi bir konuşmacı olmak" ve "Nobel Barış Ödülü’ne sahip olmak" gibi sıra dışı özellikler yer alıyor.
Spotify’ın hafif mizah yollu bu iş teklifinin arkasında ise Obama’nın yakın zamanda İsveç’in Amerika elçisiyle muhabbet ederken şaka olsun diye Spotify’dan iş teklifi beklediğini söylemesi yer alıyor. Dilerseniz Spotify’ın sürpriz ilanına buradan göz atabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim