Anlık Bildirim

Tesla fabrikasının drone ile görüntülenmesi yüzlerce Model 3'ü ortaya çıkardı

Tesla'nın Fremont'daki üretim tesisinin drone kullanılarak görüntülenmesi şirketin Model 3 envanterini de ortaya koydu. Fabrikanın otoparkında üretimden çıkmış yüzlerce Model 3 olduğu görülüyor.
Fremont'daki Tesla fabrikasının üstünde uçan bir drone, üretim tesisinin bugüne kadarki en iyi görüntülerinden birini önümüze koymuş durumda. Kuşbakışı çekim aynı zamanda Model 3 envanterinin de ne durumda olduğunu görmemizi sağladı.
Geçtiğimiz iki hafta boyunca, Model 3 üretiminin arttığına dair çok sayıda haber gelmişti. Ancak bu söylentiler fabrikadan çıkmış yüzlerce otomobili görmenin yerini tutmuyor. Reddit kullanıcısı darksoldier360 tarafından çekilen videonun DJI Mavic Pro kullanılarak kayıt altına alındığını belirtelim.
Videoyu izleyen kişilerin en çok dikkatini çeken şey ise Model 3'lerle dolu park yerleri oldu. Model 3'ün toplam sayısını tahmin etmek zor, zira sadece bir park alanının Tesla'nın en yeni aracıyla dolu (yaklaşık 300 adet) olduğunu görüyoruz.

Fabrika otoparkında 500 civarında Model 3 var

Diğer park alanlarında Model 3, Model S ve Model X karışık şekilde duruyor gibi. Ancak yine de fabrikanın etrafında aşağı yukarı 500 adet Model 3 olduğunu söyleyebiliriz.
Öte yandan fabrika alanına yeni binaların dahil edildiğini de görüyoruz. Genişletme planı kapsamında inşa edilen ve edilecek bu yeni binalar, tesisin üretim kapasitesinin 2018 yılının sonuna kadar haftada 10.000 adedin üzerine çıkmasına yardımcı olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10255 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
video, drone ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim