Anlık Bildirim

Trabzon’da pistten çıkan Pegasus uçağının korkutucu drone görüntüleri

Pegasus’un Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı, Trabzon havalimanına iniş yaptığı sırada pistten çıktı. Sabah drone ile çekilen görüntüler ise facianın boyutunu gözler önüne seriyor.

Trabzon’da pistten çıkan Pegasus uçağının korkutucu drone görüntüleri
 

Pegasus Havayolları’na ait PC8622 sefer numaralı Boeing 737-800 yolcu uçağı, Ankara - Trabzon seferini yaptığı esnada korkutucu bir kazaya karıştı. Trabzon Havalimanı’na iniş yaptığı esnada pistten çıkan uçakta 168 kişi vardı. Kaza sonrası 162 yolcu, 2 pilot ve 4 kabin görevlisi, yaralanma olmadan uçaktan tahliye edilmiş.


Olayın sadece maddi hasarla neticelenmiş olması bir nebze teselli olsa da sabah saatlerinde drone ile çekilen görüntüler, işin korkutucu yanını gözler önüne seriyor. Denizin kenarında yer alan pistten çıkan uçakta yer alanlar sızan benzin kokusu nedeni ile yangın endişesi yaşadı. Uçak belki 15-20 metre daha gitmiş olsa denize uçmuş olacaktı.


Kaza sonrasında bir süre hava trafiğine kapatılan Trabzon Havalimanı’na yapılan seferler de iptal edildi. Trabzon’da 2 bin 500 metre olan pistin 3 bin metreye çıkarılması ve ikinci bir pist yapılması yıllardır konuşulan konulardan biri ancak arazinin uygun olmayışı bu durumun önündeki en büyük engel. Ayrıca Kasım ayında pist bir ay boyunca bakıma alınmıştı. 


Kazadan korku dolu görüntüler drone ile çekilmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25768 kez okundu.
58 kişi, toplam 63 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pgs, uçak kazası ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim