Anlık Bildirim

Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey'den Bitcoin desteği

Twitter'ın kurucusu ve Square şirketinin kurucusu Jack Dorsey, şirketin para transfer uygulaması Cash App ile artık Bitcoin transferi de yapılabileceğini duyurdu.
Twitter'ın kurucusu olan ve şu an hem Twitter hem de Sqaure şirketinde CEO'luk görevini yürüten Jack Dorsey, bir platformun daha Bitcoin desteğine kavuştuğunu duyurdu. Dorsey'in Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre Square tarafından geliştirilen ve kullanıcılar arasında kolay para transferi imkanı sunan Cash App uygulaması ile artık Bitcoin alım/satımı ve transferi gerçekleştirebilecek.


10.000$'lık işlem imkanı 

Jack Dorsey insanların yeni finansal araçlara yaygın bir şekilde ulaşabilmesi için bu kararı aldıklarını belirtirken şirket tarafından yapılan açıklamaya göre kullanıcılar, haftalık 10.000$'lık Bitcoin satın alabilecek veya diğer hesaplardan Cash App hesabına Bitcoin'lerini aktarabilecek. Ayrıca kullanıcıların Bitcoin'leri cihaza bağlı olmayacak hesaba bağlı olacak. Böylece kullanıcılar Cash App'in web sitesi üzerinden de işlemlerini yönlendirebilecek.


Geçtiğimiz hafta finans uygulaması Robinhood'un komisyonsuz Bitcoin ticaretini başlattığını duyurmasının ardından Cash App'in aldığı bu karar Bitcoin'in giderek daha ulaşılabilir hale geldiğini gösteriyor. Yatırımcıları borsaların yüksek komisyon oranlarına mahkum etmeyen bu uygulamalara ilginin de yoğun olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim