Anlık Bildirim

Virgin Hyperloop One, Hindistan'da ulaşım ağı kurmayı planlıyor

Virgin Group'tan aldığı desteğin ardından etkinliğin arttıran Virgin Hyperloop One, Hindistan'da ulaşımı oldukça kolaylaştıracak bir hyperloop ağı kurmayı planlıyor.
Elon Musk tarafından ortaya atılan hızlı ulaşım sistemi hyperloop üzerine çalışan şirketlerin başında gelen Hyperloop One, ya da yeni adıyla Virgin Hyperloop One, Hindistan'da ulaşımda devrim yaratacak bir proje üzerinde çalışıyor. Eğer proje gerçeğe dönüştürülürse saatlerce süren yolculukların süresi birkaç dakikaya düşecek.
Geçtiğimiz ay, dünyanın en zengin insanlarından Richard Branson'ın şirketi Virgin Group ile yatırım anlaşması imzaladıktan sonra isminin başına Virgin'i getiren Hyperloop One, Hindistan'ın üç eyaletinde hyperloop ulaşım ağı kurmak için görüşmelere başladı. Şirket, ağın geçeceği olası güzergahları belirlemek için Maharashtra, Karnataka ve Andhra Pradesh eyaletlerinin yetkilileri ile birlikte çalışıyor.
Virgin Hyperloop One tarafından inşa edilecek hyperloop ağı, bu üç eyalette yaşayan insanların evlerinden Hindistan'ın ekonomik merkezlerine ulaşımını kayda değer ölçüde hızlandıracak. Normalde birkaç saat süren yolculuk bu ağ sayesinde birkaç dakikaya indirilecek.
Konu hakkında konuşan Hyperloop One yöneticisi Nick Earle; Hindistan'ın eyaletlerini birbirine bağlayacak ve ticaret merkezlerine ulaşımı kolaylaştıracak bu ulaşım ağının insanların yaşamı ve ticaret üzerinde yaratacağı etkilere dikkat çekti ve bu sistemin Hindistan'ın çehresini değiştirebileceğini ifade etti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim