Anlık Bildirim

Xiaomi ve Intel’den akıllı ayakkabı

Giyilebilir teknoloji ürünleri pazarında Mi Band serisi akıllı bileklikleriyle önemli bir kullanıcı kitlesine sahip olan Xiaomi, Intel’le birlikte akıllı ayakkabı geliştirdi.

Xiaomi ve Intel’den akıllı ayakkabı Tam Boyutta Gör
 

Giyilebilir teknoloji pazarında rakibi Apple ve Fitbit ile büyük bir mücadelenin içinde olan Xiaomi, daha öncesinde tanıttığı akıllı bilekliklerle büyük bir başarı yakalamıştı. Dünyanın en önemli telefon üreticilerinden olan Çinli şirket geçtiğimiz günlerde tanıttığı akıllı ayakkabıyla giyilebilir teknoloji ürünlerine yeni bir soluk getirmek istiyor. ’’90 Minutes Ultra Smart Sportswear’’ isimli akıllı ayakkabı gücünü Intel’in düşük şarj tüketen giyilebilir teknoloji ürünleri için tasarladığı Curie modülünden alıyor.

Gün içinde atılan adım sayısı ve yakılan kalori miktarı ile mesafe ve ortalama hız verilerini kullanıcılarla paylaşan bu akıllı ayakkabı ayrıca kullanıcıların yaptığı aktiviteleri otomatik olarak algılayabiliyor. Yürüyüş, koşu ve hatta tırmanma etkinlikleriyle ilgili verilere de akıllı telefonlardaki uygulaması üzerinden kapsamlı bir rapor halinde ulaşma olanağı da sunan ayakkabı, Xiaomi’nin açıklamasına göre 60 günlük pil ömrüne sahip.

Antibakteriyel değiştirilebilen tabanlık, darbeleri azaltıcı hava yastığı ve kaymayı önleyici tabanıyla özellikle sporcular için hem işlevsel hem de kullanımı rahat bir ayakkabı olma amacıyla üretilen ’’90 Minutes Ultra Smart Sportswear, mavi-siyah ve pembe-siyah olmak üzere iki renk seçeneğine sahip. Nisan ayında ilk etapta Çin’de satışa sunulacak ayakkabının 44$’lık fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4886 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, giyilebilir teknoloji ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim