Anlık Bildirim

Huawei, Koronavirüs salgınına rağmen üretime devam ettiğini açıkladı

Çin merkezli teknoloji devi Huawei, ülkede büyük bir korkuya neden olan Koronavirüs salgınına rağmen, fabrikalarını kapatmadığını ve üretim normal şartlarda devam ettiğini duyurdu.

Huawei, Koronavirüs salgınına rağmen üretime devam ettiğini açıkladı Tam Boyutta Gör

Ülkemizde de panik ve korku rüzgarları estiren Koronavirüs gündemdeki yerini korurken, Çin merkezli Huawei'den ilginç bir açıklama geldi. Şirket, hükümetin çağrılarına rağmen fabrikalarını kapatmadığını duyurdu.

Huawei: Gerekli önlemleri aldık

Çinli telekomünikasyon devi Huawei bugün yaptığı açıklamada, tüketici cihazları ve operatör ekipmanları da dahil olmak üzere, üretime devam ettiğini ve operasyonların normal şekilde gerçekleştiğini açıkladı. Şirket, Çin hükümetinin bazı şehir ve illerdeki fabrikaların kapatılması çağrılarına rağmen, kritik endüstrilerin faaliyete devam etmesini sağlayan özel bir muafiyet doğrultusunda üretime devam ediyor.

Huawei, Koronavirüs salgınına rağmen üretime devam ettiğini açıkladı Tam Boyutta Gör

Huawei sözcüsü, hiçbir fabrika çalışanının enfeksiyon vakası olarak teyit edilmediğini ve şirketin çalışanların güvenliğini sağlamak için belirli izolasyon önlemleri alındığını da sözlerine ekledi. Bununla birlikte bazı çip üretici şirketlerin de Huawei gibi operasyonlarına devam ettikleri de gelen bilgiler arasında. Öte yandan Google ve Apple gibi ABD merkezli birçok şirket, geçtiğimiz günlerde ülkedeki ofis ve mağazalarını kapatma kararı almıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim