Anlık Bildirim

İTÜ çekirdek girişimleri 6 yılda 415 milyon TL’lik yatırım aldı

En iyi üniversite kuluçka merkezleri arasında dünyada 18. ve Avrupa’da 8. sırada olan İTÜ Çekirdek, kurulduğu 2012’den bu yana toplam 415 milyon TL’lik değerlemeye ulaştı.

İTÜ çekirdek girişimleri 6 yılda 415 milyon TL’lik yatırım aldı Tam Boyutta Gör

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin kuluçka merkezi İTÜ Çekirdek, geride bıraktığımız 6 yılda 1150 girişime ve 3450 girişimciye destek verdi. İTÜ Çekirdek’in sunduğu fırsatlar sayesinde toplam 35 milyon TL değerinde yatırım alan girişimlerin toplam cirosu 55 milyon TL, toplam değerlemesi ise 415 milyon TL oldu. İTÜ Çekirdek, Türkiye’nin dört bir yanından girişimcilere hayallerini girişime dönüştürmek için gerekli sermaye kaynağına erişme fırsatı sunuyor.
İTÜ Çekirdek, UBI Global endeksi tarafından Avrupa’nın en iyi 8. dünyanın ise en iyi 18. kuluçka merkezi olarak gösteriliyor.

Girişimcilere Kaynak Yarışmasında 5 Milyon TL'yi aşan Yatırım Verilecek

Girişimcilere kaynak yarışması Big Bang Startup Challenge’ın bu yıl altıncısı düzenlenecek. Big Bang Startup Challenge’da girişimler 5 milyon TL’yi aşan yatırım ve hibe imkânından pay almak için yarışacak.

23 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek final etkinliğinde geleceğin teknolojilerine şahit olmak ve girişimcilerin final heyecanını paylaşmak isteyen herkes, bu adresten kayıt olarak etkinliğe katılabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim