Anlık Bildirim

Tüm WiFi ihtiyaçları tek bir kutuda

TP-Link, bir evin kablosuz ağ ihtiyacı olan yönlendirici, WiFi menzil genişletici ve erişim noktası özelliklerini tek bir kutuda toplayan TL-WR940N yönlendiricinin yeni versiyonunu satışa sundu.

Tüm WiFi ihtiyaçları tek bir kutuda Tam Boyutta Gör

TP-Link, bir evin kablosuz ağ ihtiyacı olan yönlendirici, WiFi menzil genişletici ve erişim noktası özelliklerini tek bir kutuda toplayan TL-WR940N yönlendiricinin yeni versiyonunu satışa sundu. 450Mbps kablosuz hıza sahip olan ürün, tüm bu özelliklere karşın sadece 139 TL fiyata sahip.

IDC verilerine göre dünya WLAN pazarının lideri olan  TP-Link, popüler yönlendirici modeli TL-WR940N’in yeni versiyonunu satışa sundu. Bir kutuda birçok özellik barındıran TL-WR940N V5, yönlendiricinin (router) yanı sıra WiFi menzil genişletici (range extender) ve erişim noktası (access point) özelliklerine de sahip. Böylece bir evin kablosuz ağ açısından tüm gereksinimlerini tek bir cihaz ile çözen ürün, aynı zamanda bir fiyat/performans çözümü olarak da dikkat çekiyor.

450Mbps kablosuz hıza sahip olan TL-WR940N, ev ve küçük ofislerin ihtiyacını karşılamak üzere geliştirilen ve kablolu/kablosuz hepsi bir arada bir ağ çözümü. MIMO teknolojisi sayesinde HD video, VoIP arama, online oyun gibi uygulamaları sorunsuz gerçekleştiren kablosuz performansa sahip olan ürün, kolayca WPS2 şifreleme yaparak ağ güvenliğini de sağlıyor. Siyah, şık kasası ile dikkat çeken ürün, üzerinde yer alan üç harici anten ile yüksek hızın yanı sıra geniş kapsama alanı da sunuyor.

Tam bir fiyat/performans modeli olan TL-WR940N, kullanımda avantajlar sağlayan bazı özellikleri de barındırıyor. Örneğin, bu yönlendirici IP tabanlı bant genişliği kontrolü yapabiliyor. Yönlendiriciye bağlanan her bilgisayara ayrı ayrı bant genişliği tanımlanabiliyor. Bu da ağda tıkanmaları önlüyor. Bu özellik başta ofisler olmak üzere çok sayıda bilgisayarın ağa bağlı olduğu ortamlarda ağın performansı açısından avantaj sağlıyor.

TP-Link TL-WR940N Versiyon 5 modelinde Yönlendirici (router) Modunun yanı sıra RE Modu (range extender-menzil genişletici) ve AP Modu (access point-erişim noktası) da yer alıyor. Bu sayede cihaz klasik bir ağ yönlendirici görevinin yanında WiFi’ın kapsama alanını genişleten menzil genişletici ve erişim noktası olarak da hizmet veriyor.

TL-WR940N versiyon 5 modeli uygun fiyatı ile de dikkat çekiyor. Ürünün Türkiye’de tavsiye edilen satış fiyatı 139 TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim